Ayağının tozuyla biletini kesti! Tedesco'dan önce gidecek
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'ın, Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek ile yolları ayıracağı iddia edildi.
Fenerbahçe'de başkan seçilen Sadettin Saran, mazbatasını alarak görevine başladı. Saran'ın radikal kararlar alarak takımdaki kötü gidişatı durdurmak istediği iddia edildi.

DEVİN ÖZEK İLE YOLLARI AYIRACAK
Sözcü'de yer alan habere göre, Sadettin Saran'ın koltuğu sallanan Domenico Tedesco'dan önce biletini kestiği ilk isim futbol direktörlüğü görevinde bulunan Devin Özek. Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek ile bir araya gelecek olan Saran, problemleri dinledikten sonra kurmaylarıyla Özek'in geleceğini görüşecek.
Bu toplantıdan ise ses getirecek kararların çıkması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin yeni başkanının ilk icraatının Devin Özek ile yolları ayırmak olması yüksek ihtimal.

İLK ADAY VOLKAN DEMİREL
Sadettin Saran'ın Samandıra'daki huzursuzluk ve disiplinsizlik ortamını ise Volkan Demirel'i yönetici pozisyonuna getirerek tersine çevireceği aktarıldı.
-
Misafir 11 ay önce Şikayet EtVolkan Demirel kimki onu getiriyo kaleciliginde ne gordukki cirkefin teki bumu disiplini sağlayacak adamın kendisine saygısı yokBeğen Toplam 2 beğeni
-
Doğrusu Bu 11 ay önce Şikayet EtTopla adam geçemeyen futbolcu futbolcu değildir . BİTTİ .Beğen Toplam 3 beğeni
-
Alpaslan 11 ay önce Şikayet EtFenerbahçenin başına kim gelirse gelsin takım disiplini ve arkadaşlığı olmadığı sürece ve adaletsiz ücretler olduğu sürece düzelmezBeğen Toplam 1 beğeni
-
Orhan hoca 11 ay önce Şikayet EtKim gelirse gelsin Kim giderse gitsin fener bahçe de sistem yok her şey yıldız futbolcu almakla olmuyorBeğen Toplam 8 beğeni
-
Ali veli 11 ay önce Şikayet EtSteven başkan özatı göreve getirirse sürpriz olmazBeğen