Mourinho'nun Fenerbahçe'ye bıraktığı otel faturası hakkında flaş iddia

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Jose Mourinho'nun, 15 ay boyunca kaldığı otelin hesabı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2025 18:07 GÜNCELLEME 09.11.2025 18:14 Fenerbahçe
Mourinho'nun Fenerbahçe'ye bıraktığı otel faturası hakkında flaş iddia
Mourinho'nun Fenerbahçe'ye bıraktığı otel faturası hakkında flaş iddia

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Jose Mourinho'nun, İstanbul'da ev tutmaması ve otelde kalması gündem olmuştu. Portekizli teknik adamın, kaldığı otelin parası hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

36.5 MİLYON TL HESAP!

Yeniçağ yazarı Müge Dağıstanlı Erdoğan'ın iddiasına göre; Mourinho İstanbul'daki Four Seasons Hotel'de konakladı ve 15 aylık süre boyunca otelin en lüks süit odasında kaldı. Bu konaklamanın Fenerbahçe'ye maliyeti ise tam 36,5 milyon TL oldu.

Tazminat tutarı henüz resmen açıklanmasa da, Mourinho'nun hem kontrat feshi hem de konaklama giderleriyle birlikte kulübe yüklü bir maliyet oluşturduğu belirtiliyor.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • zor-bey 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koc öder artik
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yuh yok artık
    Cevapla
  • Erkannn 1 ay önce Şikayet Et
    Zorlamı kaldı ali koç cebinden ödesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu gerçekse maliye oteli incelesin vergiyide ona göre alsın.
    Cevapla
  • Sportmen 1 ay önce Şikayet Et
    Otelin fiyatı kaç liraymış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR