Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran serbest bırakıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü uyuşturucu operasyonunda ifade veren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran hakkında yurt dışı çıkış yasağı koyularak adli kontrol uygulanmasına karar verildi.
ABONE OL
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca "uyuşturucu madde temin etme", "kullanımını kolaylaştırma ve kullanma" suçlarından yürütülen soruşturmanın kapsamı genişletildi.
Türkiye'nin ünlü ekran yüzleri Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin tutuklandığı operasyon kapsamında dün Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran da ifadeye çağrıldı.

GECE YURT DIŞINDAN İSTANBUL'A DÖNDÜ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Saran'ın evinde dün akşam arama yapılmış, Fenerbahçe Başkanı'nın yurt dışında olduğu öğrenilmişti.
Saran soruşturma haberini öğrenir öğrenmez, Türkiye'ye döndü. Gece saatlerinde özel uçakla İstanbul'a gelen Saran'ı yöneticiler ve taraftarlar karşıladı.
ADLİYEDE İKİ SAAT BOYUNCA İFADE VERDİ
Sabah saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na giden Sadettin Saran, yaklaşık 2 saat ifade verdi. DHA'nın haberine göre uyuşturucu testi için kan ve saç örneği vermek üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Saran'ın işlemleri yaklaşık 45 dakikada tamamlandı ve daha sonra yeniden adliyeye getirildi.
SADETTİN SARAN SERBEST BIRAKILDI
Sadettin Saran, savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Saran, hakimlik tarafından yurtdışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.
AÇIKLAMA YAPTI
Serbest bırakıldıktan sonra stada gidip Eyüpspor -Fenerbahçe maçını izleyen Saran, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sadettin Saran yaptığı açıklamada şöyle konuştu;
- "Destekleyenlere çok teşekkür ederim. Ben dünyanın en iyi insanı mıyım? Hayır. Kusursuz muyum? Hayır. Suç işledim mi? Hayır. Devlet çağırırsa, nerede olursak olalım hemen gelirim. Verilemeyecek hesabımız yok. Başkaları gibi gelmemezlik yapmayız. Bu ülke bizim."
SADETTİN SARAN NE İLE SUÇLANIYOR?
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a "Uyuşturucu madde temin etmek ve uyuşturucu madde kullanılmasına imkân sağlamak" suçlamaları yöneltildi.
Gece geç saatlerde İstanbul'a gelen ve Sarı-lacivertli taraftarların yoğun desteğiyle karşılaşan Saran, 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.
-
Muhtar 1 dakika önce Şikayet EtSenmisin adalet isteyen fetö is basinda gercekten cok tehlikelilerBeğen
-
ali 12 dakika önce Şikayet Etbir gün önce alınan diğerlerine demediğini bırakmayan yorumcu fbliler şimdi bir anda adalet timsali kesildiler. seviye çok düşük buralarda.Beğen
-
Zafer akovali 12 dakika önce Şikayet EtNıye yurt dışı yasağı konuldu nıye adlı kontrol uygulandı demekkı bırsey var hemde cok cok buyuk bırsey var yazıklar olsun dıyrlerını tutuklaycan saran tonıcıyı serbest brakacan ayıpBeğen
-
Sibel 17 dakika önce Şikayet EtBüyük bas oldugu icinmi acepBeğen
-
Yarkan 20 dakika önce Şikayet Etİnşaallaj Türkiyedeki temiz eller operasyonları herkese eşit adil hukuk çervesinde uygulanır fb başkanı olması önem arz etmiyorBeğen Toplam 1 beğeni