Fenerbahçe'nin yeni forveti İstanbul'a geldi! Maliyeti açıklandı
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sidiki Cherif, İstanbul'a geldi. 9 yaşındaki oyuncunun maliyeti açıklandı.
ABONE OL
Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu Fransız santrfor Sidiki Cherif, İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 19 yaşındaki futbolcuyu kulüp yetkilileri ve Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı.
Basın mensuplarına Fenerbahçe atkısıyla poz veren Cherif, daha sonra kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.
Sarı-lacivertlilerin son görüşmeler ve sağlık kontrollerinin ardından genç oyuncu ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Angers'ta forma giyen Cherif, bu sezon 20 maçta 4 gol kaydetti.

OYUNCUNUN MALİYETİ AÇIKLANDI
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki oyuncu için Angers'e 4 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi.
Sidiki Cherif'in satın alma opsiyonun 18 milyon Euro olduğu, anlaşmada 3 milyon Euro'luk da bonus maddesinin bulunduğu ifade edildi.
-
Vatandaşm 5 saat önce Şikayet Etİstatsitik de maallah 20 maç 4 goll.. biz bu kafayla bi 10 yıl daha şampiyonluk yüzü göremeyizBeğen Toplam 52 beğeni
-
Dadaş 6 saat önce Şikayet EtDuran emmi den sonra sidikli şerif gelmiş panayır yeriBeğen Toplam 41 beğeni
-
Misafir 6 saat önce Şikayet Etben flaco lopezi tercih ederdimBeğen Toplam 4 beğeni
-
yılmaz 6 saat önce Şikayet EtAdamın adı sıddıki şerif aslında sidiki değilBeğen Toplam 18 beğeni
-
61 yes 61 6 saat önce Şikayet EtGeç parlarsa FB ye yeterBeğen Toplam 4 beğeni