Fenerbahçe'de isyan iddiası! Domenico Tedesco ve...

Şampiyonluk yarışında 7 puan geriye düşen Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerde bazı yerli oyuncuların teknik direktör Domenico Tedesco'dan şikayetçi olduğu öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2026 17:25 GÜNCELLEME 19.03.2026 17:42 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de isyan iddiası! Domenico Tedesco ve...
Fenerbahçe'de isyan iddiası! Domenico Tedesco ve...

Fenerbahçe'de son haftalarda alınan sonuçların ardından hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte yerli futbolcuların, forma dağılımında adalet olmadığı gerekçesiyle rahatsızlık yaşadığı iddia edildi.

YERLİ OYUNCULAR ŞİKAYETÇİ

Takvim'de yer alan habere göre: Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Çağlar Söyüncü ve Oğuz Aydın'ın ilk 11'de yeterince şans bulamamaktan şikayetçi durumda.

Teknik direktör Domenico Tedesco'nun tercihlerinin özellikle yerli oyuncular arasında tepkiye neden olduğu, İtalyan çalıştırıcının yabancı futbolculara daha fazla ilgi gösterdiği yönünde bir algı oluştuğu öne sürüldü.

Kerem Aktürkoğlu

İŞLER KÖTÜ GİDİNCE AYYUKA ÇIKTI

Öte yandan takımın başarılı sonuçları nedeniyle bu konunun uzun süre gündeme taşınmadığı ancak üst üste gelen puan kayıplarının ardından rahatsızlığın daha görünür hale geldiği kaydedildi. Ayrıca Kerem'in artık tepkilerini yüksek sesler dile getirdiği de belirtildi.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • suat 1 ay önce Şikayet Et
    adam tazminatı verin gideyim demiştir. borca batık fb yöneticilri aman aman gitme kal o zaman hatta üste beşyüz verelim cepten bir yere gitme demiştir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    irfan can Gs lı idi.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Şike kupası müzede olduğu sürece Huzur yok Ağlak FB'ye Cik cik cik ....
    Cevapla
  • Yunus 1 ay önce Şikayet Et
    Morinhodan kalma alışkanlık devam ediyor herhalde irfan can ı harcadılar sıra diğerlerindemi .
    Cevapla
  • ulusalcı 1 ay önce Şikayet Et
    Kerem ile ismail herzaman ilk 11 oyuncusudur ama tedesconun kafası basmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR