Fenerbahçe'den sezonun son maçında zafer
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de normal sezonun 38. ve son haftasında deplasmanda ASVEL'i 81-76 mağlup etti.
ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2026 23:15
GÜNCELLEME 16.04.2026 23:38
Fenerbahçe
EuroLeague'in 38’inci ve son haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Fransa'nın LDLC ASVEL Villeurbanne ekibini deplasmanda 81-76 yenerek normal sezonu galibiyetle noktaladı.
Sarı-lacivertlilerde Horton-Tucker 21, Tarık Biberovic 17, Boston JR da kaydettiği 10 sayıyla galibiyete önemli katkı sağladı.
EuroLeague'de normal sezon bugün ve yarın oynanacak maçlarla sona erecek ve ilk 6'ya girerek play-off'u garantileyen takımlar belli olacak.
Ligi 7,8,9 ve 10'uncu sırada bitiren takımlar ise kendi aralarında play-out oynayacak ve buradan gelecek iki takım, ligi ilk 2 sırada bitiren takımlarla karşılaşacak.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL