Galatasaray maçında kırmızı kart görmüştü! Fenerbahçe'de Ederson Moraes için karar verildi
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Ederson Moraes için yaptırım uyguladı. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı file bekçisine para ceza verdi.
GİRİŞ 28.04.2026 09:18
GÜNCELLEME 28.04.2026 09:37
Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü kalecisi Ederson Moraes, Trendyol Süper Lig'deki Çaykur Rizespor maçındaki hatasının ardından Galatasaray derbisinde de kırmızı kart görerek büyük tepki çekmişti. Maliyetiyle de tartışılan eldivene kötü bir haber geldi.
Sadettin Saran ve yönetim kurulunun pazartesi günü art arda gerçekleştirdiği toplantılar sonrası Ederson'la ilgili karar da verildi.

FENERBAHÇE'DEN EDERSON MORAES'E PARA CEZASI
Ederson'un kadro dışı bırakılacağı yönünde iddialar ortaya atılsa da Fenerbahçe Yönetimi'nden böyle bir karar çıkmadı.
beIN Sports'ta yer alan habere göre: Yönetim, deneyimli kaleciye para cezası verdi. Ederson'un PFDK'den alacağı cezayla sezonu kapatmasının da ihtimal dahilinde olduğu belirtildi.
YORUMLAR 29
TÜMÜ
-
Ufuk 1 ay önce Şikayet EtAdam kovulmak için elinden geleni yapıyor fb tutmak için. Kibar Feyzo filmindeki gibi, ' Kovir misin Ağam? Yok, kovmirim lan .... ogli 'Beğen Toplam 1 beğeni
-
Vanlı 1 ay önce Şikayet EtBunların hepisi bak aramızda kalsıncıların sonucudur fb ts bjk veya diğer takımların şampiyon olması çok zorBeğen
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtAh Altay ah dikiş tutmadı kaleBeğen
-
Taraftar 1 ay önce Şikayet EtAdam kovulmak için bilinçli kırmızı kart gördü.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtACİLEN ÇOK İYİ BİR KALECİ STOPER GOLCÜ her şeyden önce otoriter bir başkan!Beğen Toplam 3 beğeni
-
Fener hastası 1 ay önce Şikayet EtYani otla çöple tamponla ilgilenmeyen demek mi istiyorsunuzBeğen Toplam 1 beğeni