Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu! Rekor kırarak seçildi
Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı. 27 bin 138 oyun kullanıldığı seçim sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım oldu.
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurulunun ikinci gününde başkanlık seçimi için oy verme işlemi gerçekleştirildi.
Olağanüstü seçimli genel kurulunda oy verme işlemi saat 17:00 itibarıyla sona erdi.
Chobani Stadı'nın yanında yer alan eski Kenan Evren Lisesi'nin arsasında gerçekleştirilen seçimde, 27 bin 138 oy kullanıldığı öğrenildi.
Genel kurul üyeleri başkan adaylarından Aziz Yıldırım için sarı, Hakan Safi için ise beyaz renkte basılan oy pusulalarını kullandı.

AZİZ YILDIRIM REKOR KIRARAK BAŞKAN SEÇİLDİ
Aziz Yıldırım geçerli oyların 17245'ini aldı ve rekor kırarak (Bir önceki rekor 16414 oy ile Ali Koç'a aitti) yeniden Fenerbahçe'nin başkanı seçildi.
"SİZE BORCUMUZU MUHAKKAK ÖDEYECEĞİZ"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmada "Beni bugün rekor oyla seçtiniz. Bundan dolayı minnettarım. Arkadaşlarımla beraber size borcumuzu muhakkak ödeyeceğiz. Ödemeden buradan gitmeyeceğiz. 1 yıl içinde ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
RESMİ OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE OY SAYILARI
KULLANILAN OY: 27.387
GEÇERLİ OY SAYISI: 27.172
GEÇERSİZ OY SAYISI: 135
BOŞ OY SAYISI: 80
AZİZ YILDIRIM: 17.245
HAKAN SAFİ: 9.927

HAKAN SAFİ'DEN AÇIKLAMA
Seçimle ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, "Camiamız böyle istedi, camiamıza nefes ve heyecan getirmeye çalıştım. Ciddi yatırım ve transfer sözü verdim, kontratlarını da yaptığımızı söyledim. Takdiri gördüğünüz gibi Fenerbahçe camiası başka türlü anlıyor, eskiyle yaşamayı seviyor. Rakibimizi, Aziz Başkanımı tebrik ediyorum. İnşallah kendisi başarılı olur. Camiamız böyle uygun görmüş. Rakibimi kutluyorum." ifadelerini kullandı.
20:15 | OY SAYMA İŞLEMİ BAŞLADI
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında oy sayımı başladı.
18:52 | 'KİMSE BİLGİ VERMESİN'
Fenerbahçe’de gerçekleştirilen seçimde Kongre Divan Başkanı olarak görev yapan Şekip Mosturoğlu bir açıklamada bulundu.
Şekip Mosturoğlu açıklamasında, “Arkadaşlar, seçim bizim namusumuz. Kimse telefonla bir yere bilgi vermesin. En yakınınıza bile. Gözlemciler sayıları alıyor” ifadelerini kullandı.
18:15 | OY SAYMA İŞLEMİ BAŞLADI
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında sandıklar açıldı, oy sayımı başladı.
17:05 | OY KULLANMA İŞLEMİ SONA ERDİ
Fenerbahçe'de olağanüstü seçimli genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi

16:35 | HAKAN SAFİ OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında oyunu kullandı.

15:30 | 22 BİN 444 KİŞİ OY KULLANDI
Oy kullanımının tamamlanmasına 1 saat 30 dakika kala seçime katılım 22 bin 444 kişi olarak açıklandı.

15:10 | AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı.

14: 50 | SADETTİN SARAN OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, oyunu kullandı.

14:30 | ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Koç, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında oyunu kullandı.

14:30 | ŞEKİP MOSTUROĞLU: GEÇEN SENEYE GÖRE KATILIM SAYISI DAHA İYİ
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu.
Seçime katılım hakkında bilgi veren Mosturoğlu, “Katılım çok büyük. Geçen seneye göre daha iyi bir sayı. 17 bin 134 civarında oy kullanıldı. Çok iyi bir sayı, artacaktır da. Herhalde geçen seneyi geçeceğimizi düşünüyorum. Bu, Fenerbahçe kulüp üyelerinin kulüplerine sahip çıktıklarını gösteriyor. Akşam 8-9 civarı gibi resmi sonuçları açıklarız diye düşünüyorum" dedi.

13:14 | SEÇİME KATILIM SAYISI 13 BİNİ GEÇTİ
Fenerbahçe'deki olağanüstü seçimli genel kurulda oy verme işlemi devam ediyor. Sarı lacivertli kulüpteki seçimde katılım sayısı 13 bini geçti

11:05 | AZİZ YILDIRIM KONGRE ALANINDA
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yııldırım kongre alanına geldi.

10:55 | HAKAN SAFİ STADYUMA GELDİ
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi stadyuma geldi. Üyelerle fotoğraf çektiren Safi, “Bir transfer daha bitti biliyorsunuz değil mi? Çalhanoğlu bitti işte. Açıkladık onu da. Evet o da bitti.” açıklamasında bulundu.

10:00 | OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı.
Beyaz pusula: Hakan Safi
Sarı pusula: Aziz Yıldırım

09:04 | FENERBAHÇE'DEN KONGRE ÜYELERİNE ÇAĞRI
Fenerbahçe, oy verme işlemi öncesinde kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı: “Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantımızda oy kullanma işlemi 10.00 itibarıyla başlayacaktır. Tüm kongre üyelerimizi bekliyoruz.”

İki adayın da listeleri şu şekilde:
Aziz Yıldırım
Asil üyeler: Barış Göktürk, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Mustafa Çağlar, Ahmet Önder Fırat, Cihan Kamer, Fatih Öztürk, Batuhan Özdemir, Tanju Kaya, Ahmet Murat İman, Özgür Peker, Yusuf Buğra Tanık, Mehmet Aydın, Mehmet Selim Kosif.
Yedek üyeler: Fatih Aslan, Volkan Akan, Mustafa Aydın Acun, Barış Karagöz, Savaş Adalet, Demre İşcan, Yasemin Babayiğit.

Hakan Safi
Asil üyeler: Ali Aytemiz, Metin Doğan, Agah Ruşen Çetin, Metin Sipahioğlu, Dağlarca Çağlar, Rahmi Mertay Türk, Mustafa Ömer Topbaş, Özgür Özaktaç, Mehmet Atakan Altınbaş, Orhan Turan, Selahattin Süleymanoğlu, Ogün Doğan, Şanser Özyıldırım, Taha Gökberk Doğan.
Yedek üyeler: Esra Öztürk Çilingir, Ahmet Bulut, Ahmet Murat Emanetoğlu, Ertuğrul Eren Ergen, Barış Öztürk, Mustafa Enes Yıldırım, Aras Bağ.
-
Misafir 24 dakika önce Şikayet EtBir Aziz Yıldırımın bir de Kılıçdaroğlu'nun gelişine sevindim.Beğen
-
Ömer 47 dakika önce Şikayet EtSezon sonunda yine küfür etmeye başlarsınız sonuçta Fenerbahçe.Beğen
-
C ince 51 dakika önce Şikayet EtFutbolu ruhunla oynamasan kim gelirse gelsin başarıya olaşamasın hele bir de işin içine bahis oynayan futbolcun varsa o zaman daha da kötüBeğen Toplam 1 beğeni
-
hadi bakalım 53 dakika önce Şikayet EtŞanlı GS yapısı devreye girdi aziz dedenizi başkan yaptı oy kullananlara chp gibi pavyon da eğlence ve paralar dağıtılmışBeğen
-
Fener hastası 57 dakika önce Şikayet EtGalatasaray'ın 27. şampiyonluğu hayırlı olsun şimdiden.Beğen Toplam 1 beğeni