Mason Greenwood transferinde Fenerbahçe'yi yıkan haber! Her şey altüst oldu
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Mason Greenwood için sıcak bir gelişme daha yaşandı. Transferde Fenerbahçe'ye İspanya LaLiga devinin rakip olduğu aktarılırken, İngiliz oyuncunun da kararını verdiği öne sürüldü.
- Fenerbahçe, Mason Greenwood transferi için Marsilya'ya 40 milyon euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklif yaptı.
- Atletico Madrid ise 45 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus içeren bir teklif sundu ve Greenwood'a yıllık 5-6 milyon euro maaş önerdi.
- İngiliz oyuncunun tercihini İspanyol ekibinden yana kullandığı iddia edildi.
Fenerbahçe'nin yeni sezon fikstürünü duyurduğu paylaşımda yer alan ilk görsel, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Paylaşımda arkası dönük şekilde yer alan futbolcunun kim olduğu tartışma konusu olurken, çok sayıda taraftar, bu ismin Marsilya forması giyen Mason Greenwood olduğunu öne sürmüştü. Bazı taraftarlar ise arkası dönük futbolcunun Levent Mercan olduğu yönünde paylaşımlar yapmıştı.
Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir Mason Greenwood transferi için Marsilya ile temas halinde olduğu bilinirken, fikstür paylaşımındaki bu detay taraftarlar arasında büyük heyecana neden olmuştu. .Ancak transferde sarı-lacivertlileri üzecek bir gelişme yaşandı.
İşte o paylaşım

ATLETICO MADRID DE MASON GREENWOOD TEKLİF YAPTI
L'Equipe'te yer alan habere göre: Atletico Madrid, Mason Greenwood transferi için Marsilya'ya 45 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus içeren resmi bir teklif sundu.
İspanyol devinin ayrıca İngiliz yıldız futbolcuya yıllık 5-6 milyon euro net maaş ve imaj haklarından pay içeren 5 yıllık sözleşme teklif ettiği aktarıldı.
FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ DE DUYURDULAR
Haberde, Fenerbahçe'nin ise Marsilya'ya 40 milyon euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklif yaptığı, Greenwood'a da yıllık 7-8 milyon euro net maaş içeren 4 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.
Sarı-lacivertli yönetimin, oyuncuyu ikna edebilmek adına güçlü argümanlar sunduğu ve transferi tamamlamak için yoğun çaba harcadığı ifade edildi.

ATLETICO'NUN İKNA ETMEK İÇİN ARGÜMANLAR SUNDU
Öte yandan Atletico Madrid'in Greenwood ile yaptığı görüşmelerde, Antoine Griezmann'ın yerini alabileceğini, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde idol haline gelebileceğini ve ilerleyen dönemde yeniden İngiltere'ye dönüş yapmasına bu transferin katkı sağlayabileceğini anlattığı kaydedildi.
TERCİHİNİ İSPANYA'DAN YANA KULLANDI
Haberde Greenwood'un daha önce Madrid'de yaşadığı ve yeniden İspanya'ya dönmeyi çok istediği belirtildi. 24 yaşındaki sağ kanadın bu isteğini Marsilya'daki takım arkadaşlarıyla da paylaştığı ifade edildi.
-
Fatih 27 dakika önce Şikayet EtAdam mantıklı olanı yapmış.Beğen Toplam 1 beğeni
-
haberci16 29 dakika önce Şikayet Etligde gs kollandigi icin gelmemisBeğen
-
Bir vatandaş 36 dakika önce Şikayet EtTimsaha gelmeyi pek severlerBeğen
-
Harbiii 37 dakika önce Şikayet EtHayırlı olmuş 40 milyon euro nedir yaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mustafa 53 dakika önce Şikayet EtAlmak istiyorsan paraya kıyıp qlacaksin zaten kadron golcü hariç yeterli golcü qlmadan bu futbolcuyu alsan olirdun başka transfere gerek yok bence ama bizim takımlar boş para harcadıkları için parasal sorun medeniyle böyle kaliteli futbolcuları kaçırıyor bı futbolcu seni samp. Yapar tıpkı osimen gibiBeğen