Fenerbahçe'nin istediği futbolcu 10. Lig ekibiyle antrenmanlara çıkıyor!
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Jadon Sancho, Manchester United'dan ayrılmıştı. İngiliz oyuncunun İngiltere 10. Lig takımlarından Flixton ile antrenmanlara çıktığı kaydedildi.
GİRİŞ 04.08.2026 16:15
GÜNCELLEME 04.08.2026 16:34
Fenerbahçe
Süper Lig devi Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığı iddia edilen Jadon Sancho için sıcak bir gelişme yaşandı. Manchester United ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu, 10. Lig ekibiyle antrenmanlara katılıyor.

JADON SANCHO 10. LİG EKİBİYLE ANTRENMAN YAPIYOR
İstediği teklifleri şu ana kadar alamayan Jadon Sancho, İngiltere 10. Lig takımlarından Flixton ile antrenmanlara çıkıyor.
Flixton'ın sahibi Christopher Garcia, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sancho, sadece formunu korumak ve kariyerinin bir sonraki aşamasına hazırlanmak için bireysel antrenman yapmak üzere tesislerimizi kullanıyor. Antrenman için Flixton'ı seçtiği için ona teşekkür ediyorum. Sancho'ya kariyerinin bir sonraki aşamasında başarılar diliyoruz." dedi.
YORUMLAR 2
-
adanalı 25 dakika önce Şikayet Etgeçen gün bizim köy takımıyla antrenman yapmak istedi kabul etmedik hadi başka kapıya dedikBeğen
-
Hasan 36 dakika önce Şikayet Et10. lig ekibi de ne kardeş??Beğen