Lyon-Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karışmıştı! 6 kişi için gözaltı...

Fransız temsilcisi Olympique Lyon ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçının ardından çıkan olaylarda 6 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 27.08.2026 16:23 GÜNCELLEME 27.08.2026 16:35 Fenerbahçe
Lyon-Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karışmıştı! 6 kişi için gözaltı...
Lyon-Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karışmıştı! 6 kişi için gözaltı...

Olympique Lyon ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçının ardından çıkan olaylarda 6 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.



6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Fransız spor gazetesi L'Equipe'in haberine göre, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar nedeniyle güvenlik güçleri 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden en az birinin "silah taşıma", bıçak bulundurma suçlamasıyla gözaltında tutulduğu belirtildi.

Gözaltına alınanlardan birinin, maç sırasında sahaya girmeye çalıştığı kaydedildi.
Karşılaşma sırasında ve sonrasında güvenlik güçlerinin de yoğun önlem aldığı aktarılan haberde, piroteknik madde kullanımı nedeniyle 4 kişiye adli para cezası uygulandığı ifade edildi.

Maç için görevlendirilen yaklaşık 450 güvenlik görevlisinin, Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından Türk taraftarların bulunduğu tribün bölümünde atılan cisimler ve yaşanan izdiham hareketine müdahale ettiği belirtildi.

Güvenlik güçlerinin karşılaşmanın sona ermesinin ardından da tribünlerin önünde bir güvenlik hattı oluşturduğu ve stat görevlilerine destek verdiği kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Adnan 47 dakika önce Şikayet Et
    Heyyyt be bize kemalistlerin yıllardır bahsettigi medeniyet bumu kalsın biz almayalım onların olsun
    Cevapla
  • Hayri 49 dakika önce Şikayet Et
    bu olay kadiköyde olsaydi Türk takimlari en az 20 sene avrupa kupalarindan men olurdu
    Cevapla
  • Haydi bakalım 1 saat önce Şikayet Et
    Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Medeni avrupalı bunlar
    Cevapla