Aziz Yıldırım Leao sonrası gözünü kararttı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarih çalım
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın uzun süre mesai harcadığı milli oyuncu Can Uzun için devreye girdi.
Yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe'de Futbol Şube Sorumlusu Cihan Kamer, flaş bir takviye için Almanya'ya uçmaya hazırlanıyor. Mason Greenwood, Vedat Muriqi, Kojo Peprah Oppong, Nathan Ake, Romelu Lukaku gibi transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, şimdi de milli takımın yıldızı için girişimlere başlıyor.
FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A CAN UZUN ÇALIMI
Sabah'ta yer alan habere göre: Cihan Kamer, Can Uzun için Almanya'nın yolunu tutuyor.
Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Almanya'ya gitmeye hazırlanan Cihan Kamer'in, Can Uzun transferini bitirmek üzere Eintracht Frankfurt yetkilileriyle masaya oturacağı belirtildi.

EINTRACHT FRANKFURT 40 MİLYON EURO İSTİYOR
Fenerbahçe'nin Alman ekibinin talep ettiği 40 milyon euroluk bonservisi indirmeye çalışacağı aktarıldı.
Sarı-lacivertlilerin ilk etapta Can Uzun'u satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedeflediği ifade edildi.
-
Misafir 2 saat önce Şikayet Etyok daha neler .can futbol hayatına mikastetmis de FB ye gelecekmiş miş miş ? görmuyormusun ne yıldızlar sönüyor o fenerin içinde mum gibi eritiyor o fener ışıklarıBeğen
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtRizeye git uşağum .FB yıldız söndüren 1.nolu klüp dünyada bari baba ocagin Rize için oynaBeğen
-
Misafir 5 saat önce Şikayet Etcome to kocaelisporBeğen
-
545454 20 saat önce Şikayet EtCan Uzun velev ki Fener' e gelmeyi kabul ederse, Cim-Bom' a bedeva verseler alınmaz. Aynı Hakan Çalhanoğlu gibi.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Tatar Remi 21 saat önce Şikayet EtEfe 24 skıntı yapma bu sene O sene inşaallahBeğen
-
Cimbom 20 saat önce Şikayet Etçok komiksin yaBeğen