Fenerbahçe'de İsmail Kartal gelişmesi! Aziz Yıldırım'la görüştü son kararını verdi
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile İsmail Kartal görüştü ve Kartal'la yola devam kararı çıktı. 65 yaşındaki çalıştırıcı, bugün antrenmana çıkacak.
- Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Roma ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ardından 1-1'lik beraberlik sonrası istifa ettiğini açıkladı.
- Başkan Aziz Yıldırım, Kartal'ın istifasını kabul etmeyerek, teknik direktörün görevine devam edeceğini duyurdu ve aralarındaki görüşme sonucunda Kartal, takımla yola devam etme kararı aldı.
Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Roma maçında alınan 1-1'lik beraberlik sonrası teknik direktör İsmail Kartal, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.
"BİR DAHA DÖNMEMEK KAYDIYLA İSTİFA EDİYORUM"
Karşılaşmanın ardından basın toplantısında soru kabul etmeyen ve ayrılık kararını açıklayan Kartal, "3 aydır buradayım. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımla yapmış olduğum antrenmanlar, kamplar... Başkan ve yöneticiler bize her konuda yardımcı olmaya çalıştı. Çok güzel günlerdi. Bu akşam ben görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla. Oyuncu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldım." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devreye girerek Kartal'ın istifasını kabul etmedi.
"BEN AYRILANA KADAR BURADAN GİDEMEZ"
Stadyumda basın mensuplarına konuşan Yıldırım, "İsmail Kartal'ın kafasına şişe attılar ya bu akşam! Ondan dolayı üzüntülü, sebep bu! İsmail Kartal görevinin başındadır ama İsmail Kartal'a bu camia sahip çıksın. Bu şekilde kafasına şişe atarak sahip çıkılmaz! Ayıp! Ben bırakana kadar İsmail Kartal antrenör, hoca neyse odur. Ben ayrılana kadar buradan gidemez" dedi.
Aziz Yıldırım İsmail Kartal'ın istifa sebebini açıkladı! Ayrılığı veto etti

KARTAL VE YILDIRIM ARASINDA KRİTİK GÖRÜŞME
NTV'nin haberine göre, Fenerbahçe'de yaşananların ardından Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör İsmail Kartal arasında görüşme gerçekleşti.
Fenerbahçe'de Kartal kararından vazgeçirildi ve yola devam kararı çıktı. 65 yaşındaki teknik adam, bugün antrenmanda takımının başında olacak.
-
Misafir 9 dakika önce Şikayet Etfenerbahcenin sorunu başkan yönetici antrenör futbolcu degil; fenerbahcenin sorunu şımarık kibirli ukala ne istediğini bilmeyen taraftar grubudurBeğen
-
Hakan 9 dakika önce Şikayet EtDünyaca ünlü Jesus, Mourinho, Aragones geldi, ne yapabildiler. İsmail bu kulübün evladı ayrıca başarıya aç. Fenerbahçe'nin şuan basarılı olmasını ondan daha çok isteyen yoktur. Çünkü sevdiği takımı 13 yıl aradan sonra başarıya taşıyacak, bunun için gece gündüz çalışıyordur. Evet Beşiktaş maçında taktik hatalar yapıldı. Ama diğer maçlarda hakemlerin vermedikleri ile puan kaybı yaşandı.Beğen
-
Vatan sever 9 dakika önce Şikayet Etİsmail kartal kovuluyor istifa ediyor geri geliyor ciddi birisi degil kovulan yere tekrar gitmek iyi bir şey degilBeğen
-
Harun 11 dakika önce Şikayet Etfırsat kaçtı, başkan yine hata yaptı, ismail hoca da şovuyla kaldı, 65 yaşında güzel bir adım attı fakat adımını boşa düşürdüBeğen
-
Selim 12 dakika önce Şikayet EtBirdaha Dönmemek Üzere _? Stres ve Anlık reaksiyonla edilmiş bir söz FB yi sevmem ama adam sizi sampiyonlar ligine Taşıdı kıymet bilinBeğen Toplam 1 beğeni