Kerem Aktürkoğlu sitem etti! 'Yapamıyorum'
Fenerbahçe'de sezon başından bu yana eleştirilerin hedefinde olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, teknik heyet ile bir araya gelerek dert yandı.
Fenerbahçe'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte performansı tartışma konusu olan ve tribünlerin hedefi haline gelen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, yaşadığı baskı nedeniyle sarı-lacivertli teknik heyet bir araya geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU DUYDUĞU RAHATSIZLIĞI DİLE GETİRDİ
Sezon başından bu yana sergilediği performansla eleştirilerin odağında yer alan 27 yaşındaki hücum oyuncusunun, teknik heyetle gerçekleştirdiği görüşmede oldukça dertli olduğu öğrenildi. Saha içindeki baskının performansını olumsuz etkilediğini vurgulayan milli futbolcu, taraftar tepkilerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

''KENDİMİ SAHAYA VEREMİYORUM''
Görüşmede yaşadığı psikolojik baskıyı açık yüreklilikle anlatan Kerem Aktürkoğlu'nun, "Sürekli ıslık sesi duyuyorum. Bu durum motivasyonumu çok düşürüyor ve sahada yapmak istediklerimi bir türlü gerçekleştiremiyorum" ifadelerini kullanarak yaşadığı memnuniyetsizliğini aktardığı belirtildi.
Teknik heyetin ise moral seviyesi düşen milli oyuncuyu teselli ederek arkasında durduğu ve kendisine olan güvenlerini tazelediği dile getirildi.

-
Osmanlı 1 ay önce Şikayet Etkereme tavsiyeler. 1-yedek kalmayı öpren, 30 dk oynayıp maksimum fayda vermeye razı ol. 2- Her pozisyonda kendini yere atıp faul alma, rakibe kart gösterme huyundan vazgeç. Bu numaralar dünyada sadece bir takımın formasını giyiyorken işe yarar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
İrfan 1 ay önce Şikayet EtKerem, İsmail yüksek, mert muldur, İrfan can devre arasında acilen gönderilmeli, Fenerbahçe kalitesinde değillerBeğen Toplam 2 beğeni
-
Bayram 1 ay önce Şikayet EtSen başka bir takım mı tutsan bro?Bu hen senin adına hem de fenerbahçe adına daha faydalı.Neden mi? Drvre arası bunların hepsini gönderdin.Süper liste oynayan türk futbolcular içinden bu kovun dediğin futbolcuların ayarında var mı futbolcu,var sa kaç paraya mal olacak,hadi aldın onları diyelim,6 ay sonunda onları da kov diyeceksin.Dediğim gibi sen git başka takım tut.Beğen Toplam 4 beğeni