Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın hasreti bitti!

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, TFF tarafından 6 ay ceza almıştı. Tecrübeli oyuncunun cezası bitti.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 05.10.2026 10:11 GÜNCELLEME 05.10.2026 10:45 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın hasreti bitti!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın hasreti bitti!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için beklenen gün geldi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 6 ay hak mahrumiyeti cezası verilen tecrübeli futbolcunun cezası, 4 Ekim itibarıyla sona erdi.

MERT HAKAN YANDAŞ ANTRENMANA ÇIKTI

Cezasının tamamlanmasının ardından yeniden takımla çalışmalara dönen Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı.

İsmail Kartal, daha önce Mert Hakan Yandaş hakkında yaptığı açıklamada, tecrübeli futbolcuya yeniden şans vereceğinin sinyalini vermişti.

Kartal, "Herkes şunu bilmeli ki Mert Hakan bu takımın kaptanıdır. İyi çalışıyor. Takımda ona şans vereceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • AHMET MERT GÜL 2 hafta önce Şikayet Et
    Aramıza tekrardan hoşgeldin komutan seninle birlikte savaşacağız.
    Cevapla
  • Hayri 2 hafta önce Şikayet Et
    asensio yedek külübe gözükdü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle