Başbakan Erdoğan'dan Alex'e 'Milli' görev

Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesi Brezilya'ya dönen Alex de Souza ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2012 01:06 GÜNCELLEME 14.10.2012 08:01 Fenerbahçe
Başbakan Erdoğan'dan Alex'e 'Milli' görev
Başbakan Erdoğan'dan Alex'e 'Milli' görev

TRTSpor'da yayınlanan Futbol Ateşi adlı spor programında Alex de Souza ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir görüşme yapan Alex'e Başbakan Erdoğan'ın özel bir görev verdiği iddia edildi.

Alex'i Brezilya'da yapılacak olan ve dünya futbolunu yakından ilgilendiren konferansın tanıtımında kullanmayı düşünen Recep Tayyip Erdoğan, Brezilyalı yıldıza, "24-28 Kasım tarihleri arasında Brezilya'da önemli bir konferans var. O konferansta 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığımız ile gelecek yıl ülkemizde düzenlenecek olan 2013 Gençler Futbol Şampiyonası'nın tanıtımını yapacağız. Senin o konferans süresince Türkiye'nin yüzü olmanı ve federasyonla birlikte bizi temsil etmeni istiyorum" dediği belirtildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu teklifine oldukça sıcak bakan Alex'in de gelen teklife 'evet' dediği ve "Konferans sırasında Brezilya'da olacağım ve Türk futbolunun tanıtımı için elinden geleni yapacağım" şeklinde bir ifade kullandığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • cem cemo 11 yıl önce Şikayet Et
    her zaman,her yerde,her seyde!. bu milletin gelecegini ve bu vatani dusunen sayin basbakanim;bu haber dogrudur veya yanlis ama,millet olarak sana guveniyoruz.turkiye icin en iyisini yapmaya devam edeceksin.ALLAH saglik sihhat versin.bereketli omur nasip etsin.konuyla alakasi yok,fakat yazmadan gecmek istemedim.lutfen yerlı uretıme agırlık verın..slm.
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    evelALLAH biz bu brezilya'ya gidicez arkadas. titre ve kendine gel avci hoca. bu yolda kimi "engel" goruyorsan kes faturayi. yildiz mildiz anlama ben. boyle bir gurupta 'yildiz" dedigin adam tek basina 12 puan toplayamiyorsa yildiz falan degildir, "medya balonudur". toplanacak 21 puan var ve bizim bu gurubu 24 puanla bitirmemiz supriz olmamalidir. eger takim icinde sezdigin bir huzursuzluk varsa, hic dusunme ve cekinme. nasil olsa yerden yere vuruluyorsun. ya tam bat, ya da hepimizi cikar bu batakliktan. buyuk takim, kucuk takim deme. sistemine "cakma" eklemeler yapmanin bir alemi yok. neyi dogru biliyorsan oyle devam et ve gerekirse hic bir oyuncuya acima. cunku bu milli takimdir. futbolcu kardeslerimiz de bunu boyle bilsin ve ay-yıldız'a layik olmaya calissin. zaman aglama zamani degil, is yapma zamanidir. ayaklariniza kuvvet. saygilar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR