Bir oyla yırttı! Meireles 13 maç ceza alacaktı

PFDK'nın tarihi Raul Meireles kararının ardından şok bir detay daha ortaya çıktı...

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2012 13:35 GÜNCELLEME 21.12.2012 13:35 Fenerbahçe
Bir oyla yırttı! Meireles 13 maç ceza alacaktı
Bir oyla yırttı! Meireles 13 maç ceza alacaktı

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası kura çekimini dahi gölgede bırakan PFDK'nın tarihi Raul Meireles kararının ardından şok bir detay daha ortaya çıktı.

Perşembe günü toplanan Profesyonel Disiplin Kurulu Meireles'e 11 maç men cezasını oy çokluğu ile verirken gözler bu karara muhalefet eden 3 kişinin kim olduğunu ve görüşünün ne olduğunu çevrildi.

PFDK üyelerinden Av. Sinan Gürsoy, Av.Tolga Erol ve Av. Ahmet Yavaşçı'nın hakemin raporunda yer alan kolundan tutup iteklemesi fiili gerekçesiyle de ayrıca cezaya çarptırılıp Meireles'e 13 maç men verilmesi yönünde oy kullandıkları ortaya çıktı.

Ancak kurul başkanı Halit Fahri Gültekin, Av.Serdar Ölmez, Av.Kadir Er ve Av.Memduh Oğuz bu eylemin diğer eylemle bütünlük arz etmesinden dolayı ayrı bir cezaya gerek duyulmaması yönünde görüş bildirmesi üzerine Portekizli futbolcu bir oy farkla 13 maç ceza almaktan kurtulmuş oldu.

(sporx)

YORUMLAR 3
  • kanber kilicli 11 yıl önce Şikayet Et
    dogru karar. bence 12 az men etmeleri gerekirdi.yahu kimis bu ya gitsin memleketinde o hareketleri yapsin veya hakeme tükürsün.pisliklerin süper ligde isi yok.nekadar camur varsa fb ye toplanmis biri geliyor öteki gidiyor.adamin gerekcesine hele bakin neymis de ben bu maca kadar yediyim kirmizi sayisi sifir demek istemis.yuhh bizde yuttuk.hem fb tehtitleri de ne oluyor zaten ligi zehir ettiler.kusura bakmasinlar ama bazi taraftarlar da ayni benim polisime saldiranin teröristlerden hic farki yok
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    resmen dalga geçiyorlar ? ne demek 13 maç ceza ...... ...ha 11-12 ha 13 ..ne farkeder 11-12-13 resmen çok ceza !!!!!! ama bunu unutmayacağız!!!! fenerbahçe ile uğraşmak neymiş görecekler!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • buzlucalı 11 yıl önce Şikayet Et
    meyreleş ve karar veren avukatlar!!!!!!. meyreleş in yaptığı hareketlere ceza vermek için bir araya gelen kurul üyesi avukatların muhalet etmeleri meyreleşin yaptığı el hareketini beğendıkleri gösteriyor kınıyorum utanmaya davet ediyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR