Canon'la çekti Instagram’da günün fotosu oldu

Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, Canon Mark III ile Tanzanya’da çektiği fotoğrafla Instagram’da büyük beğeni topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2014 07:49 GÜNCELLEME 03.10.2014 07:49 Fotoğraf
Canon'la çekti Instagram’da günün fotosu oldu
Canon'la çekti Instagram’da günün fotosu oldu

 Amatör olarak fotoğrafla ilgilenen Özkar’ın fotoğrafı, hergün binlerce fotoğrafın paylaşıldığı African Portraits hesabında günün fotoğrafı seçildi. 

Sarp Özkar, turizm sektörünün tanınan simalarından biri. Uzun süredir Prontotour’un Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Özkar, aynı zamanda işinin bir gereği olarak amatör olarak fotoğraf sanatıyla da ilgileniyor. 

Özkar, son olarak yaptığı Afrika seyahatinde yanında fotoğraf çekimleri için Canon Mark III makineyi aldı. Canon’un sağladığı bu üstün özellikli makineyle ile seyahati boyunca unutulmaz fotoğraflar çeken Özkar, Tanzanya’da çektiği bir fotoğraf ile ise Instagram’da büyük beğeni topladı ve bu foto günün fotoğrafı seçildi. Özkar’ın fotoğrafı, Instragram’da 17.500’i aşkın takipçisi olan African Portraits sayfasında günün fotoğrafı seçilerek büyük beğeni topladı. Bu hesaba, her gün yüzlerce fotoğraf gönderiliyor.



Sarp Özkar, fotoğrafla ve kullandığı Canon fotoğraf makinesiyle ilgili şu yorumu yaptı: “Mesleğimin bir gereği olarak, biraz da mecburiyetten başlayan fotoğraf hobimde haddim olduğumu düşünmediğimden, bugüne kadar hiçbir yarışmaya da başvurmamıştım. İlk defa birkaç Tanzanya fotoğrafımla birlikte African Portraits isimli her gün yüzlerce fotoğraf gönderilen bir Instagram hesabına fotoğraf yolladım. Fotoğrafımım African Portraits'te yüzlerce fotoğraf arasından günün fotoğrafı seçildiğini görmek beni çok mutlu etti. Bu seyahatte Canon Mark III’ün üstün özelliklerine de birebir tanık oldum ve bu makinenin kalitesi çektiğim her kareyi adeta bir tabloya dönüştürdü.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR