Uluslararası fotoğraflar Mersin'de sergileniyor

Mersin'in yaşam merkezi Forum Mersin, çeşitli alışveriş imkânları sunmanın yanında kültürel faaliyetleriyle de ilgi odağı oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2014 14:59 GÜNCELLEME 13.10.2014 14:59 Fotoğraf
Uluslararası fotoğraflar Mersin'de sergileniyor
Uluslararası fotoğraflar Mersin'de sergileniyor

Mehmet Miras'ın haberi

Mersin Olba Fotoğraf Derneği’ tarafından düzenlenen MOF 2013 Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergi Forum Mersin’de 24 Ekim’e kadar ziyarete açık olacak.

Forum Mersin, Mersin Olba Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen MOF 2013 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Alışveriş Kategorisi’nde ödül alan fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. 10 Ekim’de açılışı yapılan sergi, 24 Ekim’e kadar fotoğraf tutkunları ve sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

MOF (Mersin Olba Fotoğraf) Derneği tarafından 2’inci kez uluslararası platformda düzenlenen yarışmaya 60 ülkeden 358 fotoğrafçı toplamda 5.803 fotoğrafla katıldı. 6 kategoride yapılan yarışmada en çok ödül ve sergileme hakkı kazanan Türkiye’den Sema Demirkol, FIAP Best Author “En iyi yarışmacı’’ ödülünün de sahibi oldu.

Forum Mersin’in desteklediği yarışmanın ‘Alışveriş’ kategorisi özel ödülü Avustralya’ya…

Toplamda 6 kategoride gerçekleşen MOF 2013 Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın “Alışveriş’’ kategorisi Forum Mersin desteğiyle gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanından katılım sağlanan yarışmanın özel ödülünün sahibi Avustralya’dan Joseph Tam olurken, yarışmanın ‘Altın Madalya’ sahibi Türkiye’den Salih Güler oldu.

Forum Mersin desteğiyle düzenlenen yarışmanın “Alışveriş’’ kategorisinde ödül alan ve dereceye giren tüm fotoğraflarının sanatseverlerin beğenisine sunulacağı özel sergi 10-24 Ekim tarihlerinde Forum Mersin’de gezilebilecek.Forum Mersin Genel Müdürü Adem Erol  ise  Fotoğraf sanatının her alanında destekleneceğini söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR