Doğa fotoğrafçısına ödül

Doğa’da iz süren deniz kaplumbağaları fotoğrafçısı Gazeteci Mehmet Miras’a Çevre Şükran Plaketi verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2015 17:42 GÜNCELLEME 15.01.2015 17:42 Fotoğraf
Doğa fotoğrafçısına ödül
Doğa fotoğrafçısına ödül

Mersin Akdeniz Rotaract Kulübü üyeleri Deniz kaplumbağaları fotoğrafçısı Muıhabirimiz Mehmet Miras’ın çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Mersin Tenis kulübü Konferans salonunda Doğa fotoğrafçısı ve Deniz kaplumbağaların yaşamalarını besin zincirlerini göç yollarını takip ederek fotoğraflayan iz sürücü Miras, Türkiye ve Okyanus denizlerindeki canlılar hakkında çalışmalarını video ve slayt gösterisi ile sundu.Mersin Akdeniz Rotaract Kulübü üyelerinin  sorularını da yanıtlayan Miras, Hint ve Pasifik okyanus kıyılarında çalışmaları anlatarak, 321 Km sahil şeridine sahip olan Mersin’inin doğal güzelliklerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Hindistan. Meksico ‘dan sonra 2016 yılında Miras, Latin Amerika Peru ‘da Amazon ormanlarında çekimlerini sürdürecek.

Akdeniz Rotaract Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Eren Özbaba, “Mehmet Miras’a Nesli tehlike altında olan kara ve deniz canlıların gizemli yaşamlarını Gazeteci gözüyle bizlere ve üyelerimize Mersin Kentinin eşsiz güzellikleri bizlere tanıtması oldukça önemli kendisini kutluyoruz. Mersin Akdeniz Rotaract Kulübünün ana ilkelerinden biride çevreye duyarlı olmasıdir. Bu tür etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Doğa Dostu Gazeteci Mehmet Miras’a bizleri onurlandırdığı için de çok teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmalarının ardından Akdeniz Rotaract Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Eren Özbaba, Gazeteci Mehmet Miras’a katılımlarınızdan dolayı şükran plaketi verdi. . Mersin sahillerinde çektiği fotoğraflarla Deniz kaplumbağalarını tanıtan iz sürücüsü    Mehmet Miras, 2013 Akdeniz oyunlarının deniz kaplumbağasının logosu olmasında en büyük katkıyı vermişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR