Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2016 09:58 GÜNCELLEME 09.05.2016 17:29 FRAGMAN
Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 293. bölümüyle ekranlara gelecek. 15 Ocak 2013 yılından bu yana televizyon ekranlarında yer alan dizi izleyiciye hala heyecan dolu anlar yaşatıyor. Her bölümde ayrı bir sürprizle ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde neler yaşanacak? Gölge'nin izini süren Polat Alemdar bu sefer Gölge'yi köşeye sıkıştırabilecek mi? Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm perşembe akşamı ekranlara gelecek. 

Televizyon ekranlarında yaklaşık 13 senedir kendine yer bulan dizi izleyicisi tarafından hala büyük bir ilgi görüyor. Dizinin günü ise yayınlandığı günden bu yana hiç değişmedi. Yayın hayatı boyunca bir çok kanal değiştiren Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 293. bölümüyle ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.  

Yapımcılığını Pana filmin üstelendiği Kurtlar Vadisi Pusu her perşembe reyting sıralamalarında üst sıralarda yer almayı başarıyor. Perşembe akşamları izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşatan dizide bu hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ve Gölge'nin kovalamacası bu hafta son bulacak mı? Heyecanla beklenen yeni bölüm izleyicisini bu kez nasıl şaşırtacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı..

Geçen haftaki bölümde Polat Alemdar'a Pusu kurulmuştu. Polat'ı öldürmeye çalışan Gölge ve Kemancı'nın planları suya düştü. Ve Polat kurulan suikastten kurtuldu. Kurtlar Vadisi 293. bölümde Polat, Gölge'yi yakalayabilecek mi? Heyecanla beklenen yeni bölüm perşembe akşamı saat 20.00'da ekranlara gelecek. 

Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncu kadrosu şu şekilde,Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur). 

Kurtlar Vadisi Pusu'da geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister.  Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır. Heyecan dolu arayışta neler yaşanacak?

Cüneyt Aysan Farkıyla Kurtlar Vadisi Pusu

Cüneyt Aysan 27 Haziran 1967'de Elazığ'da doğmuştur. Senaristlik yapan Aysan, lisans eğitimini Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. 13 yıl hakim olarak görev yaptıktan sonra Pana film ekibinin hukuk danışmanlığı ekibine dahil olmuştur.

Zaman içerisinde senaryo yazarlığına adım atan Aysan, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Muro, Kurtlar Vadisi Gladio, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin, Reaksiyon, Beyaz Karanfil, Gecenin Kraliçesi, Eşref Saati ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerine senaristlik yapmıştır. Yayın hayatına yeni giren Gecenin Kraliçesi adlı dizinin de senaristliğini Cüneyt Aysan yapmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR