Kehribar 7. bölüm fragmanı izle

Kehribar her cuma saat 20.00'da ATV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Kehribar 7. bölümde neler yaşanacak? Kehribar yeni bölüm fragmanı haber7.com'da..

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2016 09:53 GÜNCELLEME 28.04.2016 09:54 FRAGMAN
Kehribar 7. bölüm fragmanı izle
Kehribar 7. bölüm fragmanı izle

Bu sezon yayınlanmaya başlanan Kehribar izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 6. bölümüyle ekranlara gelen Kehribar'da cuma akşamı neler yaşanacak? Kehribar 7. bölüm fragmanında silahlar susmuyor. Yayınlandığı günden bu yana izleyiciye aksiyon dolu anlar yaşatan dizide bu hafta neler yaşanacak? Kehribar 7. bölüm fragmanı haber7.com'da..

Her cuma saat 20.00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kehribar, kısa sürede izleyinin beğenisini kazandı. Dizinin başrollerinde Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu) ve Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı) yer alıyor. 

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın yaptığı dizinin senaristliğini Sinan Tuzcu ve Ali Aydın yapıyor. Dizinin konusu, birbirlerine ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu üstlenmiş. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesini anlatıyor. Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın, ilk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesini anlatılıyor. Kehribar bu hafta 7. bölümüyle ekranlara gelecek. İşte Kehribar 7. bölüm fragmanı..

Kehribar 7. bölümde neler yaşanacak?

29 Nisan Cuma günü ekranlara gelecek Kehribar, yeni bölümde izleyiciye aksiyon dolu anlar yaşatacak. Bu hafta Kehribar'da yaşanacaklar, yıllarca toprak altında kalarak reçinenin başkalaşması ile kendini yaratır. Orhan da içinde sakladığı acılarla başkalaşmıştır. Musa'yı sağlam ayağından vurmuş, cezasını kesmiştir. Musa'nın tekrar yürüyüp yürüyemeyeceğine hastanede doktorlar karar verecektir. Bu durum Musa'yı ve tüm Bozoğlu ailesini etkiler. Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. Kimden yana karar alacağı herkesi şaşırtacaktır. Orhan, vicdanı ve insanlığı ile bilinip mazlumun yanında yer alırken, zalimi mazlum etmenin acısı ile yanar. Bu yangından onu Murat kurtaracaktır. Oğuz Doğu, kestiği raconun ardından Mudanya'ya gelir ve işlerini olduğu yerden kontrol etmek ister. Musa, yaşadıklarının intikamını alacaktır. Orhan nefsi ile savaşırken, karşısında.

Kehribar'da geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Aşk ve intikam, Orhan Yarımcalı'nın kalan ömrünü sarsmaya, çevresindekileri her geçen gün etkilemeye devam etmektedir. Orhan ve Kaan, Musa'nın kurduğu tuzaktan Gemlikliler sayesinde kurtulur. Kaan yaralanmıştır. Adile, Musa'dan hesap soracaktır. Musa'nın kim olduğunu, neden Orhan'la ve ailesi ile ilgilendiğini öğrenir. Orhan, kendisine ve oğluna pusu kuran Musa ve adamlarına bedel ödetir; Musa'ya adrese teslim bir hediye gönderir. Musa, Orhan'dan aldığı hediyeyi görünce çılgına dönüp, misliyle cevap vermeye çalışır. Tüm bunlar yaşanırken Oğuz Doğu tehlikesi de Mudanya'ya doğru yaklaşmaktadır. Adile, Orhan'la olan ilişkisini toparlamaya karar verir. Leyla'yı daha yakından görmek için evine gider. Bahar ise kimseye itiraf edemediği gerçeği, Orhan'a söyleyecektir. Mudanya, silahların gölgesinde yaşanan efsane aşklara şahitlik edecektir.

Gürkan Uygun Kimdir? 

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, Sakarya, Gürcü asıllı Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu.

Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.

Testosteron (oyun) : Andrzej Saramonowicz - Oyun Atölyesi - 2013
Atina'lı Timon : William Shakespeare - Oyun Atölyesi - 2006
Yukarıda Biri mi Var : Ray Cooney - Dormen Tiyatrosu - 1998
Bu Filmi Görmüştüm : Bricaire et lasaygues - Dormen Tiyatrosu - 1997
Komik Para : Ray Coony - Dormen Tiyatrosu - 1996
Arapsaçı (oyun) : Georges Feydeau - Dormen Tiyatrosu - 1995
Muhteşem İkili (oyun) : Neil Simon - Dormen Tiyatrosu - 1994

Hep Yek : Ali Yorgancıoğlu - 2016 (Cevat)
Bizans Oyunları : Gani Müjde - 2016 (Gazi Magosa)
Bana Masal Anlatma : Burak Aksak - 2015 (Jilet, Topal)
Unutursam Fısılda : Çağan Irmak - 2014
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı : Murat Şeker - 2014
Tamammıyız? : Çağan Irmak - 2013(İhsanın Babası)
Çanakkale: Yolun Sonu : Serdar Akar - 2013(Onbaşı Muhsin, keskin nişancı)
Hititya Mangala Çarkı - 2013
Kurtlar Vadisi Filistin : Zübeyir Şaşmaz - 2011(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Irak : Serdar Akar - 2006(Memati Baş)
Çarpışma : Umut Aral - 2005
Fasulye (film) : Bora Tekay - 1999(Cengiz)
Hoşçakal Yarın : Reis Çelik - 1998

Kaygısızlar - 1994
Tatlı Kaçıklar - 1995
Son Kumpanya - 1997
Bir Demet Tiyatro
Affet Bizi Hocam - 1998
Böyle Mi Olacaktı - 1998
Yılan Hikayesi - 1999
Yedi Numara - 2000
Aşkım Aşkım - 2001
Deli Yürek - 2002 - Cihan
Çiçek Taksi - 2002
Şapkadan Babam Çıktı - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003-2005(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Terör - 2007(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007-2012(Memati Baş)
Halil İbrahim sofrası- 2010 (kendisi Gürkan Uygun)(konuk oyuncu)
Muhteşem Yüzyıl - 2013 (Mimar Sinan)
Kaçak - 2013-2015 (Serhat Hakeri)
Kehribar - 2016-günümüz (Orhan Yarımcalı)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR