Mesut Özil'den Türk bayraklı mesaj

2014 Dünya Kupası büyük bir heyecanıyla sona ererken, Mesut Özil'in instagram üzerinden maç sonrası yaptığı paylaşım büyük ses getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2014 14:14 GÜNCELLEME 14.07.2014 15:16 Futbol
Mesut Özil'den Türk bayraklı mesaj
Mesut Özil'den Türk bayraklı mesaj

2014 Brezilya Dünya Kupası büyük bir heyecanıyla sona erdi.

Almanya'nın Götze'nin attığı golle finalde Arjantin'i 1-0 yendiği şampiyona sonrası Türk asıllı oyuncuMesut Özil'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım takipçileri tarafından çok konuşuldu.

MESUT KUPA TÖRENİNE NEDEN FORMASIZ ÇIKTI? >>>

Türkiye'den bir kısım taraftarlarca şampiyona sonrası Türk bayrağıyla sevinmediğinden dolayı eleştirilen Mesut instagram hesabından Türk ve Alman bayraklarının iç içe geçmiş halinde olanfotoğraf paylaştı.

Mesut'un bu paylaşımı 150 binden fazla kullanıcı tarafından beğenildi.

Ayrıca Mesut Özil, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile çekildiği 'selfie' fotoğrafı da sosyal medyanınen çok konuşulanları arasında yer aldı.

İŞTE O FOTOĞRAF



 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Arthur monte cristo adamın Türkçesine Türklüğüne laf etmiş torinolu Şabanda onu eleştiriyor.. Fıkra gibisiniz arkadaşlar.Haa ben Kimmiyim? İSMAİLAGANIZ. :))))
    Cevapla
  • Torinolu Şaban 9 yıl önce Şikayet Et
    edit. adam arthur, monte cristo adıyla yazıyor. sonra Türkçe'ye laf atıyor. öyle olsa n'olur? böyle olsa senin adın arthur, Cristo ne fark eder.??
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Duygu sömürüsü - Sweinsteiger!. Türkçeyi sadece gol kaçırdığı zaman kullanan birinden beklenmeyecek bir hamaset. Milletin duygularıyla oynama.
    Cevapla
  • RECEP DOĞMUŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ NE ZAMAN KAZANACAĞIZ.. düşünün bir ülke dünya kupasını kazanıyor ve orada o ülkenin başkanı bundan büyük bir gurur kaynağı olurmu, bizde neleri yorumluyoruz, ne zaman bizim milli takımımız böyle organizasyonlarda bize gurur yaşatacak biz o konu üzerinde ne zaman konuşacağız biz ne zaman büyük düşünmeyi öğreneceğiz.
    Cevapla
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk milli takımını reddeden birini türk olarak görmek. Adam almanya sevdalısı merkel aşığı hitlerin mezarının bulunduğu topraklarda ekmeğini kazanıyor halen adamı zorla türk yapacaklar gülermisin ağlarmısın biz koca koca gemileri görünce çanakkale sırtlarından sıvışan bir milletmiyiz ki küçük işlerin adamına bu kadar ilgi gösteriyoruz biz mehter marşını çaldığımızda meydana çıkacak zerre cesaret bulamayan sarlkene etek giydirmiş kanuninin torunuyuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR