Cüneyt Çakır'a büyük müjde! Geri döndü...
Ağustos ayında TFF'deki gözlemcilik görevinden alınan Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, görevine döndü.
ABONE OL
15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan 100'ü aşkın hakem, gözlemci, temsilci ve personel görevden uzaklaştırılmıştı.
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası olan gözlemci Serdar Çakır da o dönemde TFF'den ayrılanlar arasında yer almıştı.
Medyada, Serdar Çakır'ın FETÖ ile ilişkileri nedeniyle görevden uzaklaştırıldığı iddiası yer alırken, Çakır, söylentileri şiddetle yalanlayıp, sağlık sorunları yüzünden TFF'den ayrıldığını duyurdu.
Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan bu olayın ardından futbol camiasından uzak kalan Serdar Çakır, TFF'deki görevine döndü.
Sağlık durumunun düzeldiğini bir raporla TFF'ye bildiren ve göreve dönmesi yönünde hiçbir engel bulunmayan Serdar Çakır'ın bu haftadan itibaren profesyonel liglerde gözlemcilik yapması bekleniyor.
-
hayrullah 9 yıl önce Şikayet Etişte Türkiye nin özeti ! Liyakat mı ? geciniz efendimBeğen Toplam 3 beğeni
-
Aslı ASTARIYOK 9 yıl önce Şikayet Ethanedan gibi bişey hakemlikte babadan oğula geçiyor demekki?Beğen Toplam 5 beğeni
-
Coni 9 yıl önce Şikayet EtAllah affetsin.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Ersn Kara 9 yıl önce Şikayet EtDesenize TS şimdi hapı yuttu!.... Ahh adalet, aaaaaah....Beğen
-
misafir 9 yıl önce Şikayet Etula derdimiz bumuBeğen Toplam 3 beğeni