Türk futbolunda skandal olay!

Şanlıurfaspor'da alacakları yüzünden TFF'ye şikayette bulunan Mertcan Çam'ın, başkan Emin Yetim ve yakınındaki kişilerce darp edildiği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2017 23:12 GÜNCELLEME 05.12.2017 23:14 Futbol
Türk futbolunda skandal olay!
Türk futbolunda skandal olay!

Şanlıurfaspor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam'ın, alacakları sebebiyle TFF'ye şikayette bulunduğu için kulüp başkanı Emin Yetim ve çevresindeki 10 adam tarafından tekme tokat dövüldüğü iddia edildi.

Çam'ın yakınlarından alınan bilgilere göre genç oyuncu kulübe çağırıldı. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, çevresindeki 10 adam ile birlikte 22 yaşındaki futbolcuya saldırdılar. İddialara göre Mertcan Çam'ı darp eden saldırganlar onun telefonuna da el koydular.

TRABZON'A GİTTİ

Özel bir araçla Trabzon'a giden genç oynucunun burada darp raporu alarak emniyet birimlerine şikayette bulunduğu öğrenildi. Emniyetin bu konu hakkında soruşturma başlattığı ve olayı incelemeye aldığı belirtiliyor.

YETİM YALANLADI

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim ise olayla ilgili bilgisinin bulunmadığını belirterek, "Bizi geçen yıl TFF’ye şikayet etmişti. Biz buna rağmen oyuncu ile yeniden anlaştık. Menajerlerinin ortaya attığı bir dedikodu" ifadelerini kullandı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfaspor Kulübü, sosyal medyada yer alan futbolcu Mertcan Çam'ın kulüp başkanı tarafından dövülmesi ve telefonlarına el konması haberlerinin gerçek dışı olduğunu duyurdu.

Mertcan Çam'ın antrenmana çıkarken dışarıdan tesislere gelen ve kim olduğunu bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradığı ve tehdit edildiği belirtildi.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • atçeken 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin başkan doğru söylüyor Tanımıyordur Bu işler böyle yürüyor
    Cevapla
  • Arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    Olayın bir harfinin bile doğru olduğunu düşünmüyorum ..Takım bulamayınca ya da takımda tutunamayanlar ...
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Alacağı varsa ödeyeceksin başkan...
    Cevapla
  • Mrs 6 yıl önce Şikayet Et
    Olay doğru kardeşlerim a spor ‘a bu çocuğun abisi bağlandı olayları ağlayarak anlattı başkanda birsıkıntı var izleyin
    Cevapla
  • konu 6 yıl önce Şikayet Et
    konunun içinde tekme tokat dayak olur da, adana ya da urfayla ilgili olmaz mı canım?
    Cevapla
  • Haci ali 6 yıl önce Şikayet Et
    10 yildan fazla içinde yaşadım.malesef ilcesi de olsa urfaliyim.gucunu gecirdigine zorbaligi geciremedigine dönekliği gördüm.saygisizligi gordum medeniyetten uzak insanlari gördüm.
    Cevapla
  • Urfali 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır kardeş Şanlıurfanin neyini gördün burası peygamberler diyarı hoşgörünün şehri olaylar tam aciklanmadan böyle bi kanıya varma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR