Brezilya son dakikada kabustan uyandı!

2018 Dünya Kupası'nda Brezilya, tek kale oynadığı maçta Kosta Rika'yı uzatmada bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2018 17:03 GÜNCELLEME 22.06.2018 17:04 Futbol
Brezilya son dakikada kabustan uyandı!
Brezilya son dakikada kabustan uyandı!

2018 Dünya Kupası E Grubu'nda Brezilya ile Kosta Rika, Saint Petersburg'da karşı karşıya geldi. Brezilya, tek kale oynadığı maçta Kosta Rika'yı uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0mağlup etti. Neymar'ın yerde kaldığı ve penaltı kararı verilen pozisyon, VAR ile iptal edildi ve VAR'ın Dünya Kupası'nda iptal ettiği ilk penaltı kararı olarak tarihe geçti.

90 dakika boyunca Kosta Rika, rakip kaleye isabetli bir şut bile çekemezken maç Brezilya forvetleri ile Kosta Rika kalecisi Keylor Navas arasında oynandı. %70'in üzerinde topla oynayan Brezilya, rakip kaleye 20 şut gönderirken galibiyet golüne 90+1. dakikada Philipe Coutinho ile ulaştı. Firmino'nun ortasında Gabriel Jesus'un indirdiği topa düzgün bir vuruş yapan Coutinho, Brezilya'yı rahatlatan golü attı. 90+6. dakikada ise Neymar, farkı ikiye çıkartan golü attı.

 

 

Bu sonucun ardından kupanın favorileri arasında gösterilen Brezilya, Dünya Kupası'nda ikinci maçını kazanırken puanını 4'e yükseltti. Kosta Rika ise iki maçını da kaybederek turnuvaya veda etti.

C Grubu'nun son maçlarında Brezilya ile Sırbistan karşılaşırken, Kosta Rika da İsviçre karşısında boy gösterecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR