İngiliz ekibi kararını verdi! Ya Uğurcan ya Altay...

Sheffield United, sezon sonu Manchester United'a dönecek olan Henderson'ın yerine Altay Bayındır veya Uğurcan Çakır'ı düşünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 16:20 GÜNCELLEME 21.06.2020 16:24 Futbol
İngiliz ekibi kararını verdi! Ya Uğurcan ya Altay...
İngiliz ekibi kararını verdi! Ya Uğurcan ya Altay...

Kuzey İngiltere bölgesinde yayın yapan Examiner, Premier Lig'de sezonun sürpriz takımı Sheffield United'ın transfer listesini açıkladı.

Gazetede yer alan habere göre; kalesinde Manchester United'dan kiralık Dean Henderson olan Sheffield United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır ve Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı listesine aldı. Her iki Türk kaleci için de sezon sonu temasa geçecek olan Sheffield United, bütçesine uygun olan ismi transfer etmeye çalışacak.

Shefield'ın bu isimler dışında Galatasaray ile anılan Steaua Bükreşli Florinel Coman ve Olympiakoslu Omar Elabdellaoui için de nabız yoklayacağı bilgisi verildi.

"ÇEKİCİ KULÜBÜZ, OYUNCULAR GELMEK İSTER"

Bu transfer iddiaları üzerine konuşan Sheffield United Menajeri Chris Wilder, "Oyuncuların temsilcileriyle yüzyüze görüşmeden oyuncu almam. Geçtiğimiz haftalar boyunca birçok menajerle masaya oturup görüştüm. Ben endişeli bir menajerim, her noktayı bilmem lazım. Gözlemciler ve antrenörlerden, düşündüğümüz oyuncularla ilgili görüşler aldım. Yönetim kadememize bazı oyuncuların isimlerini verdim. Bakalım transfer edebilecek miyiz..." dedi.

Wilder, "Bence Premier Lig'de iyi bir sıralamada bulunuyoruz ve çekici bir kulübüz. Oyuncular bize gelmek isteyecektir. Bizimse finansal açıdan en doğru isimleri kadromuza eklememiz gerekiyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

 

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Altay mı. :)
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Şurada bu iyi şu kötü demeyin be. Hayırlısı olsun demek daha mantıklı... Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'ya iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. Umarım döviz sıkıntısından da kurtuluruz...EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım. Hayırlısı ney ise o olsun.
    Cevapla
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin ingilizler bizden kaleyci almaz kostarika ufak güney amerika ülkesi ordan kaleci alır bizden almaz ospina kadar olamaz bizim kaleciler parayı görünce ne oldum delisi oluyor bizim kaleci futbolcular disiplini bırakıyorlar örnek emre mor cenk tosun emre belezoğlu hain hakan şükür benim hatırladığım nihat kahveci ve tugay kerimoğlu sadece 10 yıl kadar avrupada oynadı
    Cevapla
  • htp 3 yıl önce Şikayet Et
    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış trabzonspolularin suanki halleri parasi yetmez dedikleri kulüpler isteseler trabzonsporu satın alır (para anlaminda) haberleri yok
    Cevapla
  • kosovali 3 yıl önce Şikayet Et
    alti pastan yan topa cikmayip kafa golu yiyen kaleciyi almazlar heralde.1.92boyla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR