UEFA'dan Cüneyt Çakır için flaş karar!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Atletico Madrid karşılaşmasında verdiği kararlarla büyük eleştiri toplayan Cüneyt Çakır için Milan, UEFA'ya şikayette bulunmuştu. UEFA, Cüneyt Çakır için son kararını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2021 19:25 GÜNCELLEME 07.10.2021 19:25 Futbol
UEFA'dan Cüneyt Çakır için flaş karar!
UEFA'dan Cüneyt Çakır için flaş karar!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Atletico Madrid maçındaki kararlarıyla günlerdir İtalyan basınında manşetleri süsleyen Cüneyt Çakır'ın İtalyan takımlarına karşı önyargılı maç yönettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

MILAN, UEFA'YA ŞİAKYET ETTİ 

Milan yönetimi Atletico Madrid karşılaşmasının ardından Cüneyt Çakır'ı UEFA'y şikayet etmiş ve bir daha Milan maçı yönetmemesini talep etmişti. UEFA, Milan'ın şikayetini değerlendirmeye aldı ve Cüneyt Çakır için flaş bir karar aldı.

UEFA'DAN FLAŞ KARAR 

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan - Atletico Madrid maçında Cüneyt Çakır'ın verdiği tartışmalı penaltı kararının sorumlusunun VAR hakemi Abdülkadir Bitigen olduğu belirtildi.

ÇAKIR DEĞİL BİTİGEN SUÇLU 

Calcio Mercato'nun haberine göre UEFA'ya Cüneyt Çakır'ın hatalı kararını şikayet eden Milan kulübüne cevap olarak pozisyonda kusurlu olanın VAR hakemi Bitigen olduğu belirtildi. Maçın VAR hakemi Abdülkadir Bitigen'in yaptığı hata nedeniyle bundan böyle Hüseyin Göcek'in Cüneyt Çakır'ın maçlarında görev alacağı iddia edildi.

VAR HATALI KARAR VERDİ
 
Pozisyonda Lemar'ın Kalulu'dan önce topa elle dokunması ve VAR'dan Cüneyt Çakır'ın uyarılmaması nedeniyle Milan'ın Çakır için yaptığı şikayetin de böylelikle görmezden gelindiği aktarıldı.

ALMANYA-ROMANYA MAÇINI YÖNETECEK
 
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu'nda 8 Ekim Cuma günü oynanacak Almanya-Romanya maçını yönetecek.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pitig Rize den sonra Milan'ı da yaktı demekki.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fetönün askerleri.
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    İkisinde suçlu, Cüneyt boş hakem , halada görev veriyorlar....
    Cevapla
  • Ali hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun babası galip bitigem'ine hiç sevmezdim zaten..
    Cevapla
  • Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkadir bitigen daha dünkü hakem ne işi var kardeşim böyle önemli maçta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR