Umut Bozok'un menajeri: Transferi bitirmek için İstanbul'a geliyorum

Transferde adı Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok takımla anılan Umut Bozok'la ilgili menajerinden flaş bir açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2022 14:38 GÜNCELLEME 26.08.2022 14:38 Futbol
Umut Bozok'un menajeri: Transferi bitirmek için İstanbul'a geliyorum
Umut Bozok'un menajeri: Transferi bitirmek için İstanbul'a geliyorum

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen ve attığı 20 golle krallık yarışını ilk sırada tamamlayan Umut Bozok, sözleşmesinin sona ermesiyle kulübü Lorient'e dönmüştü. 

41 maçta 20 gol ve 8 asistlik performansıyla A Milli Futbol Takımı'nın geniş kadrosuna seçilmeyi de başaran 25 yaşındaki yıldız futbolcu, transferde Süper Lig ekiplerinin de gözdesi haline gelmişti. 

Menajerinden transfer açıklaması

Ligue 1 ekibi Lorient ile olan sözleşmesinin son senesine giren Umut Bozok ile Galatasaray ve Trabzonspor yakından ilgileniyordu. Transferin bitimine kısa bir süre kala golcü futbolcunun yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği büyük merak konusu olurken Umut'un menajerinden transferiyle ilgili flaş bir açıklama geldi. 

"Transferi bitirmek için İstanbul'a geliyorum"

Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Bir kulüple anlaşmayı bitirmek için kısa süre içinde Türkiye'de olacağım. Göreşeceğim takım Galatasaray değil. Galatasaray ile konuşmuyorum ve Galatasaray için Türkiye'ye gelmiyorum. Başka bir kulüple görüşeceğim" dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu kime giderse ben doğuştan o takımlıydım der. Gs bunu almamakla çok iyi yaptı. Böyle karaktersiz paragöz oyunculara kıl kapıyorum
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Emin Engin tavsiye ederim bu cocuga yol verilse gol krali olur bu bir gercek uzun zamandir takip ediyorum Kasimpasa engelliyor...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Genere gelcek
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    isdedigin kuluple annasamassan yalvarirsin GS ye goruselimdiye
    Cevapla
  • GS lı Celalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    GS seni iplememiş gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR