45 yaşındaki kaleciye akılalmaz teklif!

İtalya futbolunun yaşayan efsanelerinden Gianluigi Buffon'a Suudi Arabistan Ligi'nden kafa karıştırıcı bir teklif geldiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2023 21:26 GÜNCELLEME 02.07.2023 21:43 Futbol
45 yaşındaki kaleciye akılalmaz teklif!
45 yaşındaki kaleciye akılalmaz teklif!

İtalya futbolunun yaşayan efsanelerinden Gianluigi Buffon, 45 yaşında kariyerine Serie B ekibi Parma'da devam ediyor. İlerleyen yaşına rağmen futbolu bırakmamakta direten başarılı kaleci için transfer döneminin hareketli ülkesi Suudi Arabistan'dan sürpriz bir talip çıktı.



Senelik 30 milyon euro 

İtalyan basınında Corriere Dello Sport'un haberinde; Parma'nın 45 yaşındaki emektar kaleci Buffon'a, Suudi Arabistan'dan bir kulübün senelik 30 milyon Euro kazanacağı bir teklif sunduğunu yazdı.

Haberde Suudi Arabistan'dan gelen teklifin Buffon için çok cazip olduğu üzerinde durulurken, Parma ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan deneyimli eldivenin nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

İlerleyen yaşına rağmen oldukça dikkat çekici bir teklif alan Buffon’un Suudi yöneticilerden düşünmek için süre istediği belirtilirken, başarılı kalecinin geleceğinin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Birçok futbol otoritesi tarafından futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Buffon, uzun yıllar Juventus ve İtalya milli takımının kalesini korumuştu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Mahmut Akar 10 ay önce Şikayet Et
    Yazık bu ümmetin paralarını europalı fosillere dahi vermekten çekinmiyorlar
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye’ye gel Eyt den emekli edelim
    Cevapla
  • Şimşek 10 ay önce Şikayet Et
    Aç müslümanlara yardım edin böyle para savurcagınıza
    Cevapla
  • Halktan biri 10 ay önce Şikayet Et
    Sudiarabistandan şu bizim Kılıçdaroğluna da bir transfer teklifi gelse.
    Cevapla
  • Bir Dirhem Laf 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi lan ordan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR