Hazard'dan çok konuşulacak sözler! "Ronaldo benden iyi değil"

Belçikalı eski futbolcu Eden Hazard, Cristiano Ronaldo için "Cristiano benden daha büyük bir futbolcu olabilir ama saf futbol anlamında benden iyi değil." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2024 18:50 GÜNCELLEME 03.02.2024 18:51 Futbol
Hazard'dan çok konuşulacak sözler! "Ronaldo benden iyi değil"
Hazard'dan çok konuşulacak sözler! "Ronaldo benden iyi değil"

32 yaşında futbolu hayatını noktalayan Belçikalı eski futbolcu Eden Hazard, Fransız basınından L'Equipe'e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"Ben bir hedonistim"

Emeklilik sebebine dair konuşan Hazard, "Ben bir hedonistim, arkadaşlarımla yemek yemeyi ve içki içmeyi severim. Diyet bir saçmalık, işe yaramaz. Eğer 40 yaşına kadar oynamak istiyorsan tamam ama ben böyle olmayacağımı biliyordum. Biraz şampanya, her zaman buzdolabımda olur." dedi.

"Cristiano benden iyi değil"

Futbolun kendisi için profesyonel bir meslekten ziyade bir oyun olduğunu söyleyen Hazard, "Benden daha iyi olan tek futbolcu Lionel Messi. Cristiano benden daha büyük bir futbolcu olabilir ama saf futbol anlamında benden iyi değil. Belki Neymar daha iyidir." sözlerini sarf etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 84 TÜMÜ
  • tintinbey 2 ay önce Şikayet Et
    sen kimsin ya :D
    Cevapla
  • RonaldoLuísNazário 2 ay önce Şikayet Et
    Şampanya yı biraz fazla kaçırmış sanırım.. Ronaldo bu zamanda futbolun babası, bunu messi kabul ediyorda, sana ne oluyor ?!
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Hazard. Zart atmış
    Cevapla
  • gercekkk 2 ay önce Şikayet Et
    hazard mi o da kim 2 sene belki ust duzey oynamistir messi ve ronaldo yillardir ust duzey oynuyor bu yaslarina ragmen adamlar marka sen ise teneke fark burda
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş şaka gibi sen kimsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR