Ahmet Nur Çebi'den flaş hamle! Aday olmaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da seçim kararı aldıklarını açıkladı. TFF'deki başkanlık seçimi öncesinde Ahmet Nur Çebi ismi ön plana çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2024 00:25 GÜNCELLEME 10.04.2024 00:26 Futbol
Ahmet Nur Çebi'den flaş hamle! Aday olmaya hazırlanıyor
Ahmet Nur Çebi'den flaş hamle! Aday olmaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik." dedi. 

11 kulüp erken seçim için düğmeye bastı

TFF'nin olağanüstü seçime hemen gitmesi için 11 kulüp resmen imza verdi. İşte o kulüpler; Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Adana Demirspor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Samsunspor, Pendikspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Ankaragücü. 

Ahmet Nur Çebi İsmi ön plana çıktı

TFF'deki seçin kararı öncesinde Beşiktaş eski başkanı Ahmet Nur Çebi ismi ön plana çıktı. Çebi, gerekli imza toplandığında aday olabileceğini iletti.

Ecmel Sarıalioğlu'nun adayı Ahmet Nur Çebi

TFF yönetimini eleştiren ve erken seçime gitmesi gerektiğini vurgulayan İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun gönlündeki adayın Ahmet Nur Çebi olduğu, bunu da yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. 

KAYNAK : Ajansspor
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • misafir 61 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç olsun delikanlı adam Beşiktaşlı olarak söylüyorum
    Cevapla
  • misafir 61 3 hafta önce Şikayet Et
    GS olmasın kim olursa olsun
    Cevapla
  • fifi 3 hafta önce Şikayet Et
    Glatasaryli baskan istemiyoruz artiiik.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Tarihin en kötü federasyon yönetimini gönderip daha kötüsünün gelmesi için aday olacak herhalde. Beşiktaş'ı batıran zihniyet TFF yi kurtaracakmış.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaşı batırdı sıra Türk Futbolunda ! İnşallah seçilirsin de ülke futboldan kurtulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR