Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek sözler: Selası okunmak üzere

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolunun geleceği ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Belözoğlu, "Türk futbolunun selası okunmak üzere" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 19:14 GÜNCELLEME 20.04.2024 19:14 Futbol
Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek sözler: Selası okunmak üzere
Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek sözler: Selası okunmak üzere

Süper Lig'de Ankaragücü'nü çalıştıran Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi'nin düzenlemiş olduğu oturuma katıldı.

Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNUN SELASI OKUNMAK ÜZERE"

Türk futbolunun son dönemde sıkıntılı bir süreçten geçtiğinin altını çizen Emre Belözoğlu, "Sosyokültürel bir problem var. Bunu gençler düzeltecek. Türk futbolunun şu anki mevcut düzende değişmesi, güneşin buz tutmasıyla bir. Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var. Söylediklerimizin bir karşılığı yok. Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünmüyorum. Selası okunmak üzere. Çok ümitvar değilim" ifadelerini kullandı.

"Futbol ikliminin düzelmesi gerekiyor"

Sözlerine, "Türk futbolunda idealist tipler var. O insanların önünün açılacağı bir yapının inşa edilmesi lazım." ifadeleri ile devam eden 43 yaşındaki çalıştırıcı, "Futbol delisi bir adamım. Daha sistemsel ve felsefi değişimler yapmak lazım. Her sene yeni kural olmaz. 8 milyon nüfusa sahip Hırvatistan, tüm branşlarda şampiyonlar yetiştiriyorsa biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Futbol ikliminin düzelmesi gerekiyor. Bunun için yöneticiler sorumluluk hissetmeli. Şu an bunu becerebilecek bir potansiyel yok. Değişmesi gereken çok şey var. İnşallah bunu yapabilecek yönetici profilleri oluşur" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 107 TÜMÜ
  • Kartacalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Emre'yi pek tutmam ama bu sefer söylediği her kelime doğru. Önemli olan cümlelerin doğru olması
    Cevapla
  • Bulutus 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu ülkenin en önemli 4 sorunu şöyle: 1. Beslenme sorunu( Buğdayla beslenen sağlıksız, şişman) 2. Eğitim sorunu (Öğrenci beslenmiyor, sitem bozuk) 3. Torpilcilik (Her alanda iş ehline verilmiyor, herkes kendi adamını işe alıyor, düzen bozuluyor. Buna spor da dahil) 4. Terör sorunu (Kaynakları tüketiyor) 5. ekonomi, 6. Enflasyon 7. İşssizlik vb.... Liste uzar gider. Sorun =Çözüm
    Cevapla
  • katibb 1 hafta önce Şikayet Et
    senin gibiler futboldan çıkarsa düzelir. ne istekleriniz bitiyor ne zırıltınız.. bir siyasi boyutu girmemişti işin içine onu da yaptı senin zihniyet.. sizin gibi zihniyetler gideriz diyorlar ama tık yok ya! siz gidince çözülür bu işler..
    Cevapla
  • Zizu 1 hafta önce Şikayet Et
    Helâl olsun cimbomun çocuğu
    Cevapla
  • Arslan 1 hafta önce Şikayet Et
    AĞZI olan Konuşuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR