4 yıl önce Süper Lig'e damga vurmuştu! Şimdi 400 TL'ye oynuyor

Süper Lig'de Alanyaspor formasıyla iz bırakan 2019-2020 sezonunda Sörloth'la gol krallığı yarışına giren ve daha sonra Fenerbahçe'de de top koşturan Papiss Cisse, şimdilerde 400 TL'ye futbol oynuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 23:31 GÜNCELLEME 27.04.2024 23:44 Futbol
4 yıl önce Süper Lig'e damga vurmuştu! Şimdi 400 TL'ye oynuyor
4 yıl önce Süper Lig'e damga vurmuştu! Şimdi 400 TL'ye oynuyor

2012 yılında 12 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekibi Newcastle United'a transfer olan daha sonra yolu Türkiye'ye düşen ve Süper Lig'de Alanyaspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formaları giyen Papiss Cisse, eski Premier Lig yıldızlarıyla birlikte formda kalmaya devam etmek amacıyla amatör olarak futbol oynuyor.

​İngiltere'de futbol oynamaları için sahayı kiralamaları gereken Cisse ve beraberindeki futbolcular kişi başı 10 sterline (400 TL) top koşturuyor. 

Maçı kaybeden takımın saha kirasını ödediği sistemde 
Cisse'nin top oynadığı isimler arasında şu isimler bulunuyor:

Joleon Lescott, Antonio Valencia, Danny Simpson, John O'Shea, Danny Drinkwater, Stephen Ireland, Nedum Onuoha, Ravel Morrison, Wes Morgan, Dale Stephens, Emile Heskey ve Oumar Niasse.



ALANYASPOR İLE SÜPER LİG'E DAMGA VURMUŞTU


Cisse, 2019-2020 sezonunda Alanyaspor forması ile 32 Lig maçında 22 gol atmış ve Trabzonspor'un o dönemki golcüsü Sörloth ile gol krallığı mücadelesine girişmişti.

38 yaşında kulüpsüz olan Senegalli golcü bir sonraki sezon bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • T.G 1 hafta önce Şikayet Et
    Ya göstermeyin şimdi BJK talip olur yönetim gider getirir
    Cevapla
  • Cisse 1 hafta önce Şikayet Et
    Clitbaitinde bu kadarı bende sandim adam sefalet çekiyor :)
    Cevapla
  • Bilal 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam, zinde kalmak, spor yapmak için top oynuyor, haberde sanki sürünüyormuş, batmış, bitmiş gibi başlık atıp okuyucunun aklıyla alay ediyorlar. Asıl haber yapmayı bilmediğiniz için siz batmışsınız.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 hafta önce Şikayet Et
    Haber olsun diye yapılmış bir Haber
    Cevapla
  • ruhi 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu haberin amacı nedir? Bu adamlar müslüman ve futbol hayatlarında tüm dünyanın önünde her gol sonrası secde ettiler. Kariyer düşünmediler. Kumar reklamını formalarında istemediklerini dünyanın en ünlü kulüplerinde dile getirdiler. Kazandıkları paraları fakir ülke halkına dağıttılar. Ama şu haber gerçekten can sıkıcı
    Cevapla
  • Damien 1 hafta önce Şikayet Et
    Konu nun dinle alakasi yok haber bastan asagi sacma
    Cevapla
  • Arif 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen canını sıkmak için bahane arıyorsun kardeş. Ne alaka gol sonrası secde yapması. Oynatılmama sebebi bu mu sence? Adamın yaşı olmuş 38. Ne yapacaklardı ölünceye kadar mı oynatacaklardı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR