TFF yeni rakamları açıkladı! Yabancı transferlerle ilgili önemli uyarı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig takımlarının transfer edecekleri yabancı futbolcuların tescilleri için ödenecek fon bedellerini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 15:17 GÜNCELLEME 20.06.2024 15:50 Futbol
TFF yeni rakamları açıkladı! Yabancı transferlerle ilgili önemli uyarı
TFF yeni rakamları açıkladı! Yabancı transferlerle ilgili önemli uyarı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de yeni sezonda kadrolarında bulundurdukları yabancı oyuncu sayısına göre kulüplerden alınacak fon paylarını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre; 1 Ocak 2002 ve sonrası doğumlu yabancı oyuncular için fon bedeli alınmayacak. Kulüplerden alınan fon payı, altyapılar için kullanılacak.

Transfer ve tescil döneminin bitiminde 12’den fazla sayıda yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşmesi bulunan Süper Lig kulüplerinin, bu futbolcuların her biri için ilave 1 milyon TL alt yapı fon bedeli ödeyecekleri belirtildi.

Süper Lig’de Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu olmayan futbolcu tescillerinden alınacak fon bedelleri şöyle:


 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    güle güle ekşi
    Cevapla
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    lan TFF secimi var, siz hangi hakla gelecek sezon planlamasi yapiyorsunuz ?!!! Secimlerden sonra gideceksiniz, yabanci sayisi yine 14 e cikacak, anladin mi BÜYÜK EKSI
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR