Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 12:46 GÜNCELLEME 16.09.2024 14:22 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama!

TFF'nin açıklamasında, "Özellikle belirtmek isteriz ki; Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır." denildi.

İşte TFF'nin açıklamasının tam metni:

"Tüm spor kamuoyunun bildiği üzere, bu yola çıkarken futbol ailesine adaletli, ilkeli bir şekilde herkese eşit mesafede duracağımızı ve kardeşlik iklimini koruyacağımızı vurguladık.

Bu duruşumuzdan taviz vermeden yürümeye devam etmek ve Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir.

Göreve gelmemizle birlikte uzun zaman sonra oluşan güven ve umut iklimiyle beraber var olan beklentilerin farkındayız. Bu beklentileri doğal karşılamakla beraber sabırlı olunması önem arz etmektedir. Yönetim olarak, tüm paydaşlarla bir araya gelerek, iletilen beklentileri karşılamak adına samimiyetle ve kararlılıkla çalıştığımızı ifade etmek isteriz.

Özellikle belirtmek isteriz ki; Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır.

Herkesin ortak arzusu olan adalet, güven ve kardeşlik ikliminin tesisi, yalnızca bizim değil; hepimizin aynı zamanda futbol ailesine mensup her bir ferdin sorumluluk ve görev bilinci içerisinde hareket etmesini gerektirmektedir."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • İbrahim 1 gün önce Şikayet Et
    Burada bir tane Galatasaraylı yorum yapmış mı bunun bir anlamı var mı sence bence çok anlamı var ne demek demek ki adamlar şikayetçi değil senden hala aynı tas aynı hamam Sen de tellak.
    Cevapla
  • Metin 1 gün önce Şikayet Et
    Türk Futbolunda yeni başkanın söylediği tamamen bir söylemdir. Onun bile hakem hatalarını önlemeye gücü yetmeyecektir çünkü Futbolu dışarıdan hep aynı güçler yönetiyor. Futbolda hangi Lig takımı olursa olsun hakkı yenmemeli Yeni başkanın ben Samsunspor'u kafamda bitirdim demesi Samsun'da bir spor proğramında iyi haber alan bir Gazetecinin canlı yayında bunu ısrarla söylemesi çok vahim
    Cevapla
  • Tarafsız 1 gün önce Şikayet Et
    Ligimizde ortalama 9 faule 1 sarı kart çıkıyor. Galatasaray 53 faul 1 sarı kart görmüş bunu konusun.
    Cevapla
  • Behçet Namlı 1 gün önce Şikayet Et
    Aynı tas aynı hamam değişen sadece başkanın adı hakemler aynı şekilde hepsi adeta burada biz herşeyi belirleriz istediğimiz gibi kuralları uygularım yönetimi var. Hakemler ya biryerlerden talimat alıyorlar yada hakemleri istedikleri gibi yöneten bir grup var.
    Cevapla
  • Yılmaz 2 gün önce Şikayet Et
    Aman sadece söylemde kalıyor var hakemleri herhalde kahve yudumluyorlar adam önündeki monütora bakmadan acizler hani adalet hani dürüstlük, düzgün iş yapılırsa zaten kimse konuşmaz bunlara nasıl öğreteceksiniz dürüstlüğü. Kötü yönettikleri maçın ücretini ödemeyin bak o zaman nasıl dikkatli maç yönetirler. Oh ne ala para her türlü geliyor haftaya tekrar maç ver bu adamlara mükafat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR