Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar

İstanbul Beykoz'da eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın silahla yaralanması olayına karışan şüpheliler tek tek tespit edilip yakalandı. Bir anda gündeme oturan saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 19:00 GÜNCELLEME 29.09.2024 22:21 Futbol
Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar
Serhat Akın’a saldırı talimatının nereden geldiği ortaya çıktı! 250 bin TL'ye anlaşmışlar

Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz gün sosyal medya platformunda yayınlanan spor programından çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'a, 2 sol, 1 sağ ayak olmak üzere 3 mermi çekirdeği isabet etti.

Programın çıkışında silahlı saldırıyu uğrayan Ferenbahçeli Serhat Akın'ın 250 bin lira için vurulduğu belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ederken, saldırı talimatının Gürcistan'da bulunan H.Ş. tarafından verildiği ortaya çıktı.



Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta Cuma günü meydana gelen olayda, katıldığı program çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Serhat Akın yaralandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, saldırıyı gerçekleştiren 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda, saldırı sırasında silahı kullanan kişinin Ozan D. olduğu, onun kaçtığı motosikleti kullanan kişinin ise Osman M. olduğu tespit edildi.



250 BİN LİRAYA TALİMAT ALMIŞLAR

Gürcistan'da yaşayan H.Ş. tarafından verildiği ve saldırının 250 bin lira karşılığında yapıldığı iddia edildi. Talimatı verdiği iddia edilen H.Ş.'nin kasten öldürmenin de aralarında bulunduğu 10 suç kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 88 TÜMÜ
  • Tolga 34 dakika önce Şikayet Et
    Gecin bu hikayeleri H.Ş. nin Serhat ile ne işi olur, esas H.Ş. yi olaya azmettiren kim???
    Cevapla
  • birbilen 36 dakika önce Şikayet Et
    Tabi gürcistandaki adamın işi yok talimat verdi, ordaki adama kim talimat verdi ona bakın..!
    Cevapla
  • Serdar 41 dakika önce Şikayet Et
    Kasten öldürme suçu varmış adamın
    Cevapla
  • Yavuz 42 dakika önce Şikayet Et
    Ne güzel yaa, bi kamyon sabıkan var halen yüzün/alnın akmış gibi sokakta gez, kanun seni sadece yargılasın, doğru düzgün ceza bile alma. Oh ne kadar da güzel hayat.
    Cevapla
  • Fiko 43 dakika önce Şikayet Et
    Bu adalet sistemi ülkeyi mahvetti,mafyalara teslim etti.Artık cezaları mafya veriyor,harkes kendi mafyasını kurmuş kendi cezasını kesiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR