Nihat Kahveci'den RFS beraberliği sonrası Galatasaraylı futbolculara sert tepki

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın RFS maçını yorumladı. Kahveci, Galatasaray'ın yıldız futbolcularını sert sözlerle eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 08:56 GÜNCELLEME 04.10.2024 12:42 Futbol
Nihat Kahveci'den RFS beraberliği sonrası Galatasaraylı futbolculara sert tepki
Nihat Kahveci'den RFS beraberliği sonrası Galatasaraylı futbolculara sert tepki

UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya ekibi RFS ile Daugava Stadı'nda karşılaşan Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmayı değerlendiren eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Sarı-kırmızılı oyunculara sert sözlerle yüklendi. 

Kontraspor'a konuşan Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"RAKİP TAKIMIN DEĞERİ ICARDİ'NİN 1 SENELİK MAAŞI"

"36 tane takım var burada atılan her gol, yenilen her gol, alınacak her puan çok önemli ama bu puan çok önemsiz. Galatasaray 1 puan aldı diyemem ben. Rakip takımın değeri sahada yürüyen Icardi’nin 1 senelik maaşı. Bu mu Galatasaray? Avrupa Fatihi Galatasaray, Letonya’da dakika 38’de 2-0 önde. 2 dakika sonra gol yiyor. İlk yarıyı nasıl 2-0 önde tamamlayamaz ya?

"HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ?"

İkinci yarının ilk 10 dakikası rakip oynuyor ya… Adını bile zor söylediğim oyuncu Ikaunieks, Benzema gibi oynadı bugün. Kasımpaşa karşısında 3-0 maç verildi. Galatasaray’ın tarihinde böyle verilen peş peşe maçlar var mıdır? İnsan bir önceki maçtan 1 gram ders alır. Hiç mi almadınız?

"MENÜNÜ MÜ DEĞİŞTİRDİLER SEVGİLİ KARDEŞİM?"

Galatasaray vites 1'de, 2’de mücadele ederken Yunus Akgün topu alınca vites 4 oluyor. Helal olsun ona da. Çok güzel gol attı. Daha ne yapsın. Sara alıyor yana veriyor Torreira alıyor yana veriyor. Davinson bugün minimum 100 kere topa dokunmuştur. Barış Alper, menünü mü değiştirdiler sevgili kardeşim? Nerede o patlama kuvvetin, nerede hareketliliğin?

"HALI SAHADA AL VER YAPMAYA ÇIKMIŞ"

Edirne dışında kiminle oynarsan oyna bir düzeni var, bir disiplini var ama sen onlardan kat kat kalitelisin sahaya yansıtacaksın. Hareket olmayan yerde bereket olur mu? Galatasaray’ı ben bu kadar statik, hareket etmek istediğinde de Yunus’la Mertens dışında bu kadar hareketsiz görmedim. Kaan Ayhan halı sahada al ver yapmaya çıkmış bir kere ön tarafa düzgün gidemiyor. Barış Alper, rakip kapalı oynuyor diye koşamıyor.

"OFSAYTTAN YÜRÜYEREK ÇIKIYOR"

Okan Hoca'nın çıkardığı 11 çok doğru bir 11. Okan Hocayı bugün; başkan, yönetim, futbolcuları, Savunma Bakanı bile koruyamaz. Bu sonucun savunulacak bir şey yok. 90. dakikada defans arkasına bir top atılıyor, Icardi bana Estonya’da. Ofsayttan çıkarken yürüyerek çıkıyor. Takımın içinde bir tane ‘Maç elden gidiyor, ısıralım’ diyen yok. Galatasaray’ın benzini bitiyor. Birileri futbolculara Okan Hoca’ya ‘Maçlar 37-38 dakika’ mı dedi?" 

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • diyarbakırlı 3 dakika önce Şikayet Et
    Kapalı savunmayı kıracak yetenek yok icardi top bana gelirse boş kaleye şut atayım der barış ise önüm açık olsun koşayım der ikiside takımı eksik bırakıyor bu ikisi yerine batsuhai tek forvet oynasın sara öne demirbay saranın bölgesinde oynasın
    Cevapla
  • diyarbakırlı 6 dakika önce Şikayet Et
    İcardi ve barış maçtaysa galatasaray 9 kişi oynuyor maalesef
    Cevapla
  • Selim 1 saat önce Şikayet Et
    Hakemler de kurtaramayacak
    Cevapla
  • Levrek 2 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaş için de birşeyler söyleyecek misin Nihat bey?
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Nihat haklısın baronlar bu işi bıraksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR