Büyük sürpriz! Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oluyor

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı, Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü takımlarından Neftçi Bakü'nün başına geçmek üzere.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 10:36 GÜNCELLEME 11.10.2024 15:03 Futbol
Büyük sürpriz! Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oluyor
Büyük sürpriz! Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oluyor

Daha önce Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'u çalıştıran Avcı, şimdi ise Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü takımlarından Neftçi Bakü ile anılıyor.

Görüşmek için İstanbul'a geldiler

ESH Spor'dan Hazal Palavar'ın özel haberine göre; Azerbaycanlı yöneticiler, İstanbul'a gelerek Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin olumlu geçmesi durumunda deneyimli teknik adamın yeni görev yeri Azerbaycan olacak.

Son olarak Trabzonspor'u çalıştırdı

Abdullah Avcı, son olarak Trabzonspor'un başında bulunuyordu. Buradaki görev süresince, takımı 2021-2022 sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan Avcı, aynı zamanda iki Süper Kupa zaferiyle de başarısını taçlandırmıştı. Ancak, alınan bazı olumsuz sonuçlar ve Avrupa macerasının erken bitmesi sonrasında, Ağustos 2024'te Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Saygı 13 dakika önce Şikayet Et
    Gardas, büyük bir hata yapıyorsun. Modern Futbol ile Zerre kadar alakası olmayan bu adamı, Amatör liglerinize bile sokmayın. Bizden söylemesi.
    Cevapla
  • Canca53 2 saat önce Şikayet Et
    Nefci baku takim yöneticilerinin dikkatine bu futbolnfukarasi avi efendiyi takimin başina getirirseniz sonunuz bizim gibi olur baki. Futbol fukarasinavci efendi yuzunden trabuzonsporun durumuna şu transfer etirdiği oyunculara ve harcadiği transfer paralarina bir bakinda karar verin takimin başina getirmek için
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    tazminatını alır gelir
    Cevapla
  • Akın 6 saat önce Şikayet Et
    Yanlış karar
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    bakuyu sömürmeye gidiyor tazminat hazır mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR