Yılmaz Vural'ın oğlu milli takıma seçildi! 'Çok yetenekli, kendi becerisiyle geldi'
Teknik Direktör Yılmaz Vural, oğlunun U16 Milli Takımı'na çağrılmasıyla ilgili konuştu. Yılmaz Vural, "U16 Milli Takımı'na kendi becerisiyle geldi. Kendi oğlum olduğu için değil, ben bir antrenörüm; çok yetenekli." dedi.
ABONE OL
U16 Milli Takımı'nın 25-30 Mart tarihlerinde oynayacağı hazırlık turnuvasının aday kadrosu belli oldu. Almanya'da FC Hennef 05, forması giyen ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın oğlu Yılmaz Vural, aday kadroya çağrıldı.
Teknik Direktör Yılmaz Vural, oğlunun milli takıma çağrılmasıyla ilgili Radyospor'a açıklamalar yaptı.
Yılmaz Vural şu ifadeleri kullandı:

"MİLLİ TAKIMA KENDİ BECERİSİYLE GELDİ"
"U16 Milli Takımı'na kendi becerisiyle geldi. Kendi oğlum olduğu için değil, ben bir antrenörüm; çok yetenekli. Çalışırken canı yanıyordu, 'Baba' diyordu; ona 'Ben senin baban değilim, işine bak' diyordum. Onu Almanya'da okutup Türk futboluna tam donanımlı bir değer olarak yetiştireceğim. Türk futbolunun başına bir Yılmaz Vural daha bela olacak. (Gülerek)"
-
Cimbomlu 1 ay önce Şikayet EtHelâl sana lafı ağzımdan almışsın. Türk futboluna donanımlı,azimli,yetenekli bir adam lazım, başımıza bir Yılmaz Vural lazımBeğen Toplam 13 beğeni
-
Çetin 1 ay önce Şikayet EtGelenlerden ne fayda gördü fenerbahçe. Gelsin bence faydalı olurBeğen Toplam 10 beğeni
-
ümit*korku 1 ay önce Şikayet Etyılmaz Vural ın isteği yerine getirilsin, fb ye hoca yapılsın adamın gözü açık gidecek:)Beğen Toplam 28 beğeni
-
mehmet 1 ay önce Şikayet Etbabasının görmediği değeri görür inşallah.Beğen Toplam 28 beğeni
-
misafir 1 ay önce Şikayet Etyalan vay garibanın başına kıyamet kopsun fakir refa kavuşur belkiBeğen