Hacıosmanoğlu'ndan millilere villa primi açıklaması! 'Parayı mezara götürmeyeceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasından önce milli takıma vereceği villa primi hakkında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2026 19:54 GÜNCELLEME 04.04.2026 19:57 Futbol
Hacıosmanoğlu'ndan millilere villa primi açıklaması! 'Parayı mezara götürmeyeceğiz'
Hacıosmanoğlu'ndan millilere villa primi açıklaması! 'Parayı mezara götürmeyeceğiz'

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ve Galatasaray karşılaşacak. Papara Park'ta 20.00'de başlayacak maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu stadyuma geldi.

Hacıosmanoğlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İki takıma da başarı dileklerini ileten Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor-Galatasaray maçında tek isteğim arzum, bu akşam sahada hakemi kimse görmesin. Oynanan futbolu görsün. Kimsenin hakkı yenmesin. Kim hak ediyorsa o kazansın.” dedi.

MİLLİ OYUNCULARA VİLLA SÖZÜ

"Cenab-ı Allah federasyon başkanlığını nasip etti. Para ne günler için lazım? Bu günler için lazım. Çocukları biraz motive edebildiysek ne mutlu bize. Yoksa parayı mezara götürmeyeceğiz, kimse merak etmesin.

Biz kendi paramızdan, kendi sermayemizden çocuklara veriyoruz. Dünya şampiyonu olun dedim; belki de hayal edemeyeceğiniz şeylerle karşılaşacaksınız dedim. İnsanlar konuşuyor, bir şeylerin altında bir şeyler arıyor ama ben hiç dinlemiyorum. Siz de dinlemeyin.

Çok değerli federasyon başkanları, Türk futboluna hizmet etti. Trabzonlu olarak ayırmanın davası yok; bu, milli bir dava. Hatta sadece 80 milyon olarak düşünmeyin, biz Türk İslam alemini temsil ediyoruz. 20'ye yakın ülke federasyon başkanı beni aradı. 'Biz Türkiye'nin başarısını istiyoruz, gurur duyacağız' dediler. Kosova Federasyon başkanı başarılar diledi, 'Bizi mahçup etmeyin' dedi. Cenab-ı Allah nasip eder inşallah kupayı almayı, alır geliriz inşallah."

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Bayburt lu 22 dakika önce Şikayet Et
    O paraya onların ihdiyaci yok sn. Başkanım emri altinizda calistirdiginiz insanlara Villa değil ayliklarina 5-10 bin TL daha fazla verinde 30 kişi yerine tüm Türkiye mutlu olsun.
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 24 dakika önce Şikayet Et
    arazi sizinmi, yada villaları verdiğin tarihten önce oturma izni varmıdır söylenti hiçte hoş değil bilgin olsun, yorumda vatandaşın biri tarafından bahsedilmiş doğru ise Savcı bey göreve,
    Cevapla
  • Volkan 24 dakika önce Şikayet Et
    Kimin parasını kime veriyon kendi malından 1 TL bile vermesiniz.zaten yendiginizde gereken parayi alıyorlar.devletin yetimin hakkına karışmayın yazık günah yaaa
    Cevapla
  • Hhh 30 dakika önce Şikayet Et
    Kimin parasını kime veriyorsun
    Cevapla
  • Laz 35 dakika önce Şikayet Et
    Başkan evi olmayana ev alki Allah u teâlâ sevsin sevindirsin dünya zengini futbolculara villalar yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR