2012′nin en güzel 10 golü / VİDEO

2012 yılında da futbolseverler için jenerikleri daha uzun süre süsleyecek goller atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2012 12:14 GÜNCELLEME 07.08.2014 23:30 Futbol
2012′nin en güzel 10 golü / VİDEO
2012′nin en güzel 10 golü / VİDEO

 

 

1 Zlatan Ibrahimovic

 

Üzerine söz söylemeye ne hacet… Zlatan Ibrahimovic öyle bir gol atıyor ki; futbol içerikli Japon çizgi filmlerinde yaşananları saçma olmaktan kurtarıyor!

 

 


 

2 Panagiotis Kone

‘Topun gelişine sert ve düzgün vurdu' cümlesini, genellikle yerde gelişen olaylarda duymuşuzdur. Ancak Kone için durum oldukça farklı!

 

 


 

3 Philippe Mexes

Milanlı savunmacı kaleden bir hayli uzak… Havadan gelen topu göğüsle kontrol ediyor ve baskı altında olmasına rağmen müthiş bir röveşata golüne imza atıyor!

 


 

4 Radamel Falcao

Yine bir başka muhteşem vole golü… Falcao, normal insanın kafayla çıkmaya üşeneceği yükseklikte gelen topa inanılmaz vuruyor!

 


 

5 Papiss Cisse

Newcastle United'ın yıldızı, topa falso vermenin de ötesinde bir şey yapıyor. Bu gol bir gösteride atılsaydı, seyircinin bahanesi hazırdı: "kesin ip var!"

 

 


 

6 Miroslav Stoch

Kornerleri ceza sahası dışına doğru kullanmak aslında büyük risktir. Ancak karşıdaki oyuncu Stoch'sa, o risk hala rakip kale için geçerli demektir…

 

 


 

7 Manuel Fernandes

Portekizli neredeyse korner gönderinde aldığı topta önce karşısındaki iki rakibin iç organlarından çıkıyor… sonrasında son bir çalım ve harika şut!

 


 

8 Lionel Messi

Lionel Messi'nin ne demek olduğunu özetleyen bir gol. O kadar efora rağmen hiç kaybolmayan denge ve duran top kullanıyormuşcasına net bir plase!

 

 


 

9 Ayanda Patosi

Takım golleri, böyle listelerin olmazsa olmazıdır. Patosi'nin final yaptığı sahnede, Lokeren hücumcuları müthiş paslaşıyor, top gol olana kadar yere inmiyor!

 

 


 

10 Juan Arango

Bu şutların ustası… Hiç hızını almadan, adım atmadan, hatta barut yardımı almadan; topa böylesine güçlü vurmak çok ayrı bir yetenek ister!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR