Dünyaca ünlü TV'de Burak'lı 1 Nisan şakası!

İngilizlerin ünlü medya kuruluşu Sky Sports son dakika olarak duyurduğu haberde Galatasaray'ın milli golcüsü Burak Yılmaz'ın Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2013 11:35 GÜNCELLEME 02.04.2013 11:41 Galatasaray
Dünyaca ünlü TV'de Burak'lı 1 Nisan şakası!
Dünyaca ünlü TV'de Burak'lı 1 Nisan şakası!

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun Burak Yılmaz'ın potansiyeline dikkat çekerken, konuyla ilgili bir de haber bandı yayınlandı. Sky'ın yaptığı bu haber 1 Nisan şakası olurken, İngilizlerin 1 Nisan'daki bu yıl seçimleri bir Türk futbolcusu oldu.

Yapılan şakada, Real Madrid'in Burak Yılmaz için 23 Milyon Sterlin bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • selahaddin 11 yıl önce Şikayet Et
    Burak Talih kusu. Bir gs li olarak hemen satin beklemeyin KESIN pisman olmayiz
    Cevapla
  • Mustafa Sakallı 11 yıl önce Şikayet Et
    kıskançlık patlaması. Biriken kıskançlığın oluşan basınçla patlamasına "kıskançlık patlaması" denilir, örnekleri aşağıdaki gibidir. Burakı balon görüp sonra da futboldan anladığını iddia etmek, kafayı peynir ekmekle yemekle aynı olur :)
    Cevapla
  • onder yagli 11 yıl önce Şikayet Et
    burak dan buyuk tas basınıza. alakasız insanlar alakasız yorumlar yapmış başınıza burak kadar taş düşsün. benim anlamadığım konu kendi ülkesini kendinden bir değeri bile küçümseyen biri nasıl bir insan olabilir ki. bence o zavallı bir eziktir. Türkiye bunun gibi eziklerden kurtuldukça şahlanacaktır. şahlanıyor da. çatlayın. kına yakın... ama aslında sizi muhattap almakta doğru değil. küçük insanlar kişi tartışırmış. siz burağı tartışın. büyük insanlar keyfine varsın...
    Cevapla
  • erol yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    BURAK YILMAZ ŞOKTA!!!!. Futboldan az çok anlayan birisinin Burak ın şişirme koca bir balon olduğunu bilir.. Kendisi bili bu kadar ilginin inanın şokunda.. Ülkenin iyi yorumcularından diyebileceğimiz Rıdvan ve Sergen ikiside Burak ın performansıyla ilgili pek konuşmuyorlar.. Kötü deseler tepki alacaklarını biliyorlar.. Onun için orta yoldalar...Şimdilik medya gazıyla gidiyo.. Bakalım nerde patlayacak???
    Cevapla
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    ya fbliler . sizene buraktan hani bir laf vardır ya sizi niye ırgalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR