Drogba, Sneijder ve Muslera'da son durum!

Galatasaray'da gözler sakat oyuncuların üzerinde... Muslera derbide yok, Sneijder'in de yetişme ihtimali çok düşük. Her iki yıldız oyuncunun da Milli maç arasından sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2013 13:11 GÜNCELLEME 08.11.2013 13:21 Galatasaray
Drogba, Sneijder ve Muslera'da son durum!
Drogba, Sneijder ve Muslera'da son durum!

Galatasaray üst üste yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Torku Konyaspor ile oynanan lig maçında ayak baş parmağı kırılan Muslera, Kopenhag maçının ardından Fenerbahçe derbisinde de forma giyemeyecek.

Uruguaylı file bekçisi ülkesinin 13 Kasım'da Ürdün ile oynayacağı Dünya Kupası Play-Off maçında da kadroda yer almayacak. Tecrübeli kaleci Milli maç arasında sonra takımla çalışmalara başlayabilecek.

Galatasaray'da bir diğer önemli sakatlık Wesley Sneijder'de yaşanmıştı. Torku Konyaspor maçında yerini Emre Çolak'a bırakan Hollandalı oyuncu Kopenhag karşısında da forma giyememişti.

Derbi öncesi yıldız oyuncu kapsamlı bir kontrolden geçecek. Sneijder'in Fenerbahçe derbisine yetişmesi beklenmiyor. Ancak Fenerbahçe karşısında oynamak isteyen Sneijder ile ilgili son kararı maç günü teknik direktör Roberto Mancini verecek.

DROGBA'DA SORUN YOK!

Dün gerçekleştirilen antreman esnasında belinde ağrı hissederek çalışmalarını salonda sürdüren Drogba'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tedbir amaçlı olarak çalışmalarına salonda devam eden yıldız futbolcu derbide forma giyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR