Galatasaraylı futbolcu ülkesine kaçtı!
Galatasaray'ın Boşnak futbolcusu Izet Hajrovic kaçtı ve sarı kırmızılı kulüp 'İkinci Ribery' vakası ile karşı karşıya kaldı.
ABONE OL
Sarı kırmızılı kulübün devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği Izet Hajrovic, transfer taksidi ödemesinin 90 günü geçtiğini öne sürerek ülkesine gitti. Hajrovic'in FIFA'ya başvurduğu ve parasını kurtarabilmek için dava açacağı öğrenildi.
Hajrovic'in avukatı sarı kırmızılı kulübe ihtarname çekerek 5 gün içinde ödemelerin yapılmasını talep etti. G.Saray'dan bu konuda yanıt gelmeyince Hajrovic'in avukatı G.Saray'a sözleşmenin fesh edildiğine dair bir yazı daha gönderdi. Galatasaray ihtarnemelerden sonra Salı günü Boşnak oyuncunun ödemelerini yaptı ama Hajrovic düğün için izin alarak gittiği Bosna'dan dönmedi.
Bu gelişmeler üstün son kez Boşnak oyuncu ile görüşen G.Saray yönetimi ödemelerin yapılması üzerine Hajrovic'ten; 'Tamam FIFA'dan şikayetimi çekebilirim' cevabı aldı fakat genç oyuncu hala şikayetini geri çekmedi.
Boşnak futbolcu G.Saray ile 4,5 yıllık sözleşme için 4.950.000 Euro + 10.000 Euro maç başı ücrete imza atmıştı.
Bu koşulda artık geri dönmek ya da dönmemek Hajroviç'in elinde. Boşnak futbolcu dönmemeyi tercih ederse mukavelesini tek taraflı fesh ettiği için serbest kalacak ve bonservis bedelsiz başka bir kulübe transfer olabilecek. G.Saray Hajrovic için kulübü Grasshoppers'a 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
-
ali's 11 yıl önce Şikayet EtZİYARETÇİİİ. Dostum gel bir hesap yapalım.Şimdi saymaya başlayalım.Galatasaray'dan kim nereye gitmiş..Hakan ŞÜKÜR-İNTER Okan Buruk-İNTER E. B.oğlu-İNTER Tugay-RANGERS Arda Turan-ATL Madrid Arif Erdem SEVİLLA Ümit DAVALA-MİLAN Fatih Akyel-Mallorca Hasan KABZE -R.kazan Mehmet TOPAL-VALENCİA ...Yeter mi?Bunlar benim hatırladıklarım.Oyuncuları ne körelmiş ne köreltmiş.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ZiyaretÇi 11 yıl önce Şikayet Ethep söylerim. 6alatasaray oyuncu köreltme kulübüdür. Yabancı adam bunun farkına erken varmış kendini kurtarmış. bi de yönetimi aptal yerine koyarak parasını da almış. akıllı adammışBeğen Toplam 1 beğeni
-
B.Ali KÖKTAŞ 11 yıl önce Şikayet Etnasıl ya?. adam şimdi 4.5 yıl için alacağı 4.5 milyonu aldı bi de serbest mi kaldı?Beğen
-
orhan 3755 11 yıl önce Şikayet Etgs da yönetici yok.. gs çok dagınık durumda ,utanılacak bir durum.parasını ödeyemeyeceğin oyuncuyu neden alırsın.Beğen Toplam 1 beğeni
-
sami tümer 11 yıl önce Şikayet Etgüle güle de. yalnız 4.950 milyonuda çatır çatır alırBeğen Toplam 2 beğeni