Hamzaoğlu, Kamil Glik'i istiyor

Nice maçının ardından yönetime rapor veren Hamza Hamzaoğlu, Torino'nun 1.90'lık Polonyalı stoperi Kamil Glik'in mutlaka alınmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2015 09:44 GÜNCELLEME 31.07.2015 12:58 Galatasaray
Hamzaoğlu, Kamil Glik'i istiyor
Hamzaoğlu, Kamil Glik'i istiyor

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kulüp başkanı Dursun Özbek’e bir transfer listesi vererek, takviyelerin bir an önce yapılmasını istedi.

Öncelikli olarak stoper alınmasını talep eden Hamza hocanın, Torino’dan Kamil Glik’i işaret ettiği öğrenildi. Hamzaoğlu’nun, Polonyalı savunmacı hakkında, “Güçlü ve hava toplarında etkili bir oyuncu. Onu alırsak, savunma zaafını giderebiliriz” dediği bildirildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, Hamzaoğlu’ndan gelen bu rapor üzerine kolları sıvadı. Daha önceden 31 Temmuz’u işaret eden yöneticilerin, gelecek hafta bu transfer için İtalya’ya çıkarma yapması bekleniyor.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakin olun Cimbomlu kardeşlerim ikinci yarı kovulur akhisarda oldugunu sanan hamza bey yine abdurrahim ve ali dürüste kalacagz gbi sagolsun kurtarıcılarimiz var :)
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Jem karacan sabri sercan yıldırım sinan gümüş yekta koray dzemali yürü be hamza kim tutar seni
    Cevapla
  • Hamit 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl uefa ya katılırız inşallah
    Cevapla
  • Vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Boş adam
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    hamza hoca elinde sabri varken! bilal variken forvette burakla umut varken ne yapacan transferi her maç 4 yersin en fazla bir ay içinde başkanınla birlikte gidersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR