Son dakikada öyle bir gol kaçtı ki...

Yasin Öztekin'in ayağına, belki de Galatasaray'ı gruptan çıkarma fırsatı geldi ancak Yasin topu kontrol edince o fırsat elden kaçtı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2015 00:36 GÜNCELLEME 04.11.2015 00:38 Galatasaray
Son dakikada öyle bir gol kaçtı ki...
Son dakikada öyle bir gol kaçtı ki...

Galatasaray, Benfica'ya deplasmanda 2-1 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokarken, maçın duraklama anlarıda kaçan gol pozisyonu maçın kader anı oldu.
Sol kanatta topla buluşan Olcan'ın yerden ortasında Umut Bulut topa dokundu ancak meşin yuvarlak, kaleci Julio Cesar'dan döndü.
 
Dönen top ise Yasin'e geldi. Sarı kırmızılı oyuncu ceza sahası içinde önü bomboş durumda topla buluştu. Ancak Yasin hızlı gelen topu kontrol etmek isterken meşin yuvarlak ayağından açıldı. Yasin hızlı davranıp rakiplerinden önce topa yetişmesine rağmen vuruşu dışarı çıktı.

Kaçan gole sarı kırmızılı taraftarların yanı sıra Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da büyük tepki gösterdi.

YORUMLAR 5
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya büyuk saygisizluk
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    bu golu kacirnak cidden yeteneksizlik isi
    Cevapla
  • cimbomlu 8 yıl önce Şikayet Et
    gerzek futbolcu, 10 yaşındaki çocuk onu atardı.
    Cevapla
  • FB li 8 yıl önce Şikayet Et
    yenilmiş olabilir galatasaray. ama taşıdıkları ayyıldıza yakışır bir oyun oynadılar... ezdiler benficayı. skor kötü olabilir ama oynadıkları oyun la gruptan çıkmayı hakettiklerini gösterdiler. son iki maçını kazanıp gruptan çıkacaklarına eminim. güzel oyun için de ayrıca teşekkürler galatasaray.
    Cevapla
  • Ekrem 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz hepimiz kardeşiz FB-GS-BJK-TS ve sayamadığım diğer bütün takımlarımız. Bende bir Fenerli olarak Galatasarayı tebrik ederim güzel oyun için. Selamlar saygılar..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR