Martin Linnes'ten Beşiktaş itirafı!

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2016 19:34 GÜNCELLEME 06.03.2016 19:34 Galatasaray
Martin Linnes'ten Beşiktaş itirafı!
Martin Linnes'ten Beşiktaş itirafı!

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısında galibiyeti hak eden bir mücadele sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Linnes, maçın zor geçtiğini dile getirerek, "Kazanmak istiyorduk. İlk yarıda iyi mücadele ettik ama ne yazık ki soyunma odasına 2-0 geride gittik. Devre arasında iyi bir reaksiyon göstereceğimiz konusunda kendimize söz verdik. İkinci yarıda iyi mücadele eden, gösterdiği performansla galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı" diye konuştu.

"DEMEK BAZI ŞEYLERİ DAHA İYİ YAPMAM GEREK"

Galatasaray'a gelerek kariyerinde önemli bir adım attığını belirten Norveçli futbolcu, "Bazı maçlarda oynuyorum ama bazı maçlarda da oynamıyorum. Demek ki bazı şeyleri daha iyi yapmam gerekiyor. Her gün çok iyi şekilde çalışıyorum. Bugün maçta iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Tabii ki bu yetmez, mutlaka daha iyiye gitmem gerekiyor. Daha iyi olduğum zaman ilk 11'in oyuncusu olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"UEFA'DAN GELEN CEZAYI ÖNEMSEMİYORUM"

Martin Linnes, Galatasaray'ın UEFA organizasyonlarından bir yıl men edilmesinin büyük bir dezavantaj olmayacağını anlatarak, "Bu konuyu çok fazla düşünmüyorum. Şu an tamamen takımın ve kendimin performansına odaklanıyorum. Galatasaray çok büyük bir camia. Bu bir senelik cezanın çok büyük bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Tekrar Avrupa'da iyi işler yapmak için önümüzde çok uzun yıllar var" değerlendirmesinde bulundu.

"KEŞKE BEŞİKTAŞ'A GİTSEYDİM!" DEDİ Mİ?

Transfer döneminde adı Beşiktaş'la da anılan Linnes, Galatasaray'a gelme konusunda herhangi bir pişmanlığının olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray'a gelmeyle ilgili hiçbir pişmanlık yaşamadım. Beşiktaş'a gitmemekle ilgili kafamda herhangi bir 'keşke' geçmedi. Çünkü ben kendime ve takımıma güveniyorum. Elimizde bulunan kadroya güveniyorum. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro olduğumuzu düşünüyorum. Bu bir dönemdir, şu anda ne yazık ki sonuçlar iyi değil. Ancak bu takım iyi sonuçlar alıp tekrar güzel günlere dönecektir."

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    harbiden keşke Beşiktaş'a gitseydi de bize gelmeseydi Sabri'ye laf ediyoruk bin beteri geldi ceza sahası içinde rakip fink atıyor Ada'mın yanından geçiyorlar gidiyorlar bu izliyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR