Asker selamını verdi polislere sarıldı

Ligin 14. haftasında evinde Gaziantespor’u ağırlayan Galatasaray’da, maçın 12. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Yasin Öztekin, golün sevincini polislerle yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2016 19:48 GÜNCELLEME 11.12.2016 19:48 Galatasaray
Asker selamını verdi polislere sarıldı
Asker selamını verdi polislere sarıldı

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Gazianepspor’u konuk eden Galatasaray, karşılaşmanın 12. dakikasında rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Podolski’nin ara pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Bruma’nın vuruşunda defansın da müdahalesinde top Yasin’in önünde kaldı.

Yasin'in boş kaleye vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Gol sonrası büyük sevinç yaşayan Yasin, köşe bayrağının yanına giderek önce selam verdi. Daha sonra köşe bayrağının olduğu kısımda görevli polis memurlarının yanına giden Yasin, polis memuruna sarılarak golün sevincini yaşadı.

YORUMLAR 4
  • ysf 7 yıl önce Şikayet Et
    Selamun aleyküm. Ellerin duaya kalkacağı Bu mübarek Mevlit Kandili'nde ellerini kana bulayanların ellerini Ebu Leheb'in elini kuruttuğun gibi kurut Allah'ım. Senin Rasulü'nün doğum gecesinde yine ciğerimizi yaktılar, Bizim dünyamıza da doğ ya Resulallah Doğ ki, karanlıklar aydınlansın, Tefrikalar son bulsun, Mazlumlar gülsün, izzet yeniden elbisemiz olsun. Peygamber Efendimiz büyük mahkemede ümmetim diye secde ederken Rabbimize verdiği ümmet listesinde bulunmak duasıyla kandiliniz mübarek olsun.
    Cevapla
  • Zekeriya 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli demek bu iste. Aciyi ve sevinci paylasabilmek. Yasin seni kutluyor alnindan öpüyorum.
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu şu günlerde şehit olan arkadaşlarına duydukları acıya rağmen görevlerinin başında olan kahraman polisimize biraz olsun moral olur. Tebrikler Yasin
    Cevapla
  • Davud67 7 yıl önce Şikayet Et
    Sevmeyi bilmeyenler öğrensin. Sevgiyi bizde görsün. Hain olanlar bilsin. Sizin dokunduğunuz şeyler bizde baş tacıdır. Olmadı ZORUNUZA GİTSİN. Yasin gibi kardeşlerimizin davranışı ey zorbalar SİZE KAPAK OLSUN.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR