Ayrılık kararının ardından çöktü...

Galatasaray Igor Tudor'la yollarını ayırırken, resmi açıklamanın henüz yapılmadığı sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde teknik kadronun bulunduğu sayfaya ulaşılamıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2017 12:28 GÜNCELLEME 18.12.2017 15:04 Galatasaray
Ayrılık kararının ardından çöktü...
Ayrılık kararının ardından çöktü...

Evkur Yeni Malatyaspor maçında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Galatasaray Yönetimi'nin Teknik Direktör Igor Tudor'la yollarını ayırırken,  Galatasaray'ın resmi internet sitesi olan galatasaray.org'da teknik kadro sayfasına ulaşım sağlanamıyor.

Resmi sitede yaşanan bu durumu, Hırvat teknik adamla ayrılığın resmileştiği ve Tudor'un isminin teknik heyet kısmında çıkarılması için çalışma yapıldı şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • kenan34 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam zamininda dogru verilmis bir karar umarim simdi alinacak hocada dogru karar verirler yoksa bu kadroya gercekten yazik olacakti
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence nu takımı şampiyon yapacak hoca ergün pembe
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Lige 2. başlasa o gün de gönderirlerdi herhalde . Diğer teknik direktörler niye iş başında kalmış. Adamın ikinci olmayı bırakın, ilk beraberliği, ilk yenilgisinde gönderilmesi gündeme geldi. Tudor aklını kaçırmadan gitti..
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezon ortasında sîrf büyük taķıma gideceğim diye takımınî satan Tudor kovulmayı haketti.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    O da zaten madara olmamak için kalmak da ısrar ediyordu. Bu medya Tudor'un işini yapmasına fırsat vermedi. Devre arası istifa edecekken bir maç sabredemediler. Dursun Özbek hep böyle süprizlerle teknik direktörleri gönderiyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Şakın gelme Galatasaray ı nasıl bırakıp gittiğini unutmadık. Bu saatten sonra elamanmı değilmi bunları duymak istemiyoruz işler yolunda giderken iyi imparator işler kötü giderken kaçıp gidersin yok öyle terim efendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR